2777
2789

دلم میخواد یه مدت کلا بیخیال هم بشیم.فقط کنار هم زندگی کنیم.رفتاراش ناراحتیاش مشکلاتش برام مهم نباشه.کلا متوجه حضورش نباشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که به این سطح میرسه خود به خود میرسه براش تلاش نمیکنه که شما اگه به رابطت امید داری چرا بخوای ا ...

اخه دیگه زیادی برام مهم شده.حس میکنم وقتی از چیزی ناراحته بیشتر از اون من ناراحت میشم و کل کارو زندگیم مختل میشه

اخه دیگه زیادی برام مهم شده.حس میکنم وقتی از چیزی ناراحته بیشتر از اون من ناراحت میشم و کل کارو زندگ ...

😂😂😂 خو پس کلا جریان شما ربطی به طلاق عاطفی نداره 

اون کلا یه چیز دیگه هست 

بعدشم طبیعیه وقتی دو نفر برا هم مهم باشن تو این موقعیتا ناراحتی تجربه کنن دیگه 

شما شاید یه حالت وابستگی شدید داشته باشی 

که اونم چاره اش اینه برا خودت برنامه و هدف داشته باشی و زندگی متاهلیت کل زندگیت نباشه فقط بخشی از زندگیت باشه 

😂😂😂 خو پس کلا جریان شما ربطی به طلاق عاطفی نداره اون کلا یه چیز دیگه هست بعدشم طبیعیه وقتی دو نفر ...

اره واقعا خیلی زندگیمو وابسته همسرم کردم.

مثلا دیروز ناراحت بود توضیح هم نمیداد میگفت ولش کن.میدونستم کاریه.ولی انقدر ناراحت شدم از رفتاراش نه تونستم چیزی بخورم نه بخوابم نه کارامو بکنم.ولی اون کلا زندگی نرمال خودشو کرد😔

اره واقعا خیلی زندگیمو وابسته همسرم کردم.مثلا دیروز ناراحت بود توضیح هم نمیداد میگفت ولش کن.میدونستم ...

در این مورد مقصر شمایی عزیزم 

باید وابستگیت کم کنی 

عشق و محبت خوبه اما این که وابسته باشی و کلا زندگیت تعطیل کنی اصلا خوب نیست 

اگه درس و کار داری که هیچی سعی من توی درست یا کارت موفق بشی، اگه نداری که برا خودت هدف تعیین کن مثلا زبان بخون، ورزش کن، یه مهارتی یاد بگیر به هر حال برنامه برای زندگی شخصی خودت داشته باش 

تاهل واقعا بخشی از زندگیه نه همه ی زندگی 

قسمت وظایف خودت که انجام دادی بقیش برا خودت وقت بزار، خداروشکر کن برای این محبت ولی از حالت وابستگی خارجش کن 

در این مورد مقصر شمایی عزیزم باید وابستگیت کم کنی عشق و محبت خوبه اما این که وابسته باشی و کلا زندگی ...

انقدر کار دارم که وقت سر خاروندن ندارم

شاغلم‌.اموزش فارکس و زبان میبینم.ولی وقتی ناراحتم همشون تعطیل.منم و یه پتو😥

انقدر کار دارم که وقت سر خاروندن ندارمشاغلم‌.اموزش فارکس و زبان میبینم.ولی وقتی ناراحتم همشون تعطیل. ...

خب دیگه باید تمرین کنی عزیز من، سرچ کتی راهکا. برای کاهش وابستگی پیدا میکنی یا میتونی به مشاور مراجعه کن 

والا ما هم همسرمون دوست داریم 😂😂😂 ولی زندگی دیگه ناراحتی هم داره، بالا و پایین هم داره، نمیشه که آدم همه چیز تعطیل کنه 

خب دیگه باید تمرین کنی عزیز من، سرچ کتی راهکا. برای کاهش وابستگی پیدا میکنی یا میتونی به مشاور مراجع ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت😘😘😘

باید دربارش مطالعه کنم

ولی چه جمله خوبی بود‌.زندگی متاهلیمو قسمتی از زندگیم بکنم

من الان همینجوری شدم ، راااااحت و آزااااد ، هرچیزیش هم بشه برام مهم نیست ، ظاهری باهاش خوبم ، ولی در باطن هر اتفاقی براش بیفته برام مهم نیست 

چرا عزیزم،

باور میکنی تا الان فکر میکردم باید طلاق عاطفی بگیرم

همین الان گفتن که باید وابستگیمو کم کنم؟؟😅😅

و به نظرم این منطقی تره

حالا چه جورشو باید پیدا کنم