2777
2789

سلام خانما كسي بوده ناباروريه بدون علت داشته الان باردار باشه؟ 

خانمايي كه ناباروري بدون علت دارن بيان با هم باشيم

من ٤ ساله ازدواج كردم ، ٣ سال و نيم هستش كه بچه ميخوام،

ولي هنوز قسمتم نشده، توي اين ٣ سال و نيم هم دكتر هاي مختلف رفتم ولي علت رو نفهميدن،

عكس رنگي ازمايش هاي مختلف لاپراسكوپي هيستروسكوپي و...هر كار بگيد كردم ولي تشخيصي ندادن، 

يك بار اي يو اي و دو بار اي وي اف هم داشتم ولي منفي

بله دخترخاله من بعد 13 سال باردارشد

همه جور ازمایش رفتن و فقط بهشون میگفتن شما زنو شوهر هیچکدوم مشکل ندارین

ولی باهم نمیتونین بچه بیارین

مگه جداشین دوباره ازدواج کنید بعد بچه دارمیشین😓😓😓

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هميرم هم ازمايشاش خيلي خوب بود و كلا مشكلي نيست ، دو هفته پيش ازمايش ايمني دادم كه شنبه جوابش اماده ميشه اگر ايمني بالا باشه خوبه حداقل متوجه ميشم مشكل چيه و انشاالله حل ميكنم با سرم

هميرم هم ازمايشاش خيلي خوب بود و كلا مشكلي نيست ، دو هفته پيش ازمايش ايمني دادم كه شنبه جوابش اماده ...

اشالله خدا یه نی نی سالم قسمتت کنه عزیزم

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
خوب چيكار كردن؟ 

گقتن ما ازهم جدانمیشیم 

ولی رحم اجاره کردن و نطفشونو واسه اون خانم ناشناس گذاشتن

بعد که بچه بدنیا اومد ،شش ماه بعد به طور معجزه اسایی خودش حامله شد

و الان دوتا دختر خوشگل دارن

دلیل حامله نشدنش استرس حاملگی بود که بعد بچه رفع شد،و حامله شد

شماهم استرس نداشته باش

بهترین چیز خیال راحته😊

من و شوهرم هم همش ميگيم شايد بايد جدا بشيم 

خواهر من ووشوهرش هم ۸ ساله ازدواج کردن و هردو تمام ازمایشا رو دادن و سالمن ولی بچه دار نمیشن...

مشکلشون هم معلوم نیس

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....