2777
2789
عنوان

رژلب قرمز😍😱

| مشاهده متن کامل بحث + 3603 بازدید | 83 پست
طرز استفاده شو تو اينستا زياد ديدم چند بار وسوسه شدم بگيرم ولي هربار ب اين نتيجه رسيدم من رژلب ...

برای همین گفتم اول خط لب بزن بعد داخل شو رژ لب بزنی که کج در نیاد 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵۰😁

اتفاقا اول تو فكر smashbox بودم ديدم قيمتش در حد همون ١٥٠ ايناس گفتم چه كاريه بيام اينجا بپرسم😂😂

چ ماركيو ميگي؟

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
برای همین گفتم اول خط لب بزن بعد داخل شو رژ لب بزنی که کج در نیاد 

آها چ خوب..ميگيرم امتحان ميكنم..مرسي عزيزم❤️❤️

اتفاقا اول تو فكر smashbox بودم ديدم قيمتش در حد همون ١٥٠ ايناس گفتم چه كاريه بيام اينجا بپرسم😂😂 ...

نه اسمش باکس نیستfenty beauty هست قرمزش خیلی خوشگله😍😍😍😍

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
نه اسمش باکس نیستfenty beauty هست قرمزش خیلی خوشگله😍😍😍😍

خيلي گرونه خدايي من واسه مو و كرم خيلي بيشتر از اين پول ميدم ولي واسه رژ دلم نمياد:/

راستي كتي جون چند سري دنبالت بودم يه حرفيو بهت بگم قبلا ك خواننده خاموش بودم يه عكس از خودت گذاشته بودي فك كنم تازه موهاتو رنگ كرده بودي خيلي خوشگلي😍😍تنها كسي هستي ك قيافه ش يادمه واقعا نازي😍😍❤️❤️

خيلي گرونه خدايي من واسه مو و كرم خيلي بيشتر از اين پول ميدم ولي واسه رژ دلم نمياد:/ راستي كتي جون ...

آخی عزززیزززززم مرسی نظر لطفته😍😍😍😍

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
من ك نميشناسم

خیلی گرونه قبول دارم منم انقدر پول به رژ نمیدم اما پالت رژ هدی بیوتی هم خیلی خوشگله 😍😍میخوای عکسش رو بذارم

خیلی گرونه قبول دارم منم انقدر پول به رژ نمیدم اما پالت رژ هدی بیوتی هم خیلی خوشگله 😍😍میخوای عکسش ...

لطف ميكني اگه بزاري