2777
2789
عنوان

رژلب قرمز😍😱

| مشاهده متن کامل بحث + 3603 بازدید | 83 پست
کتی جان شماره چند میشه قرمزش؟ ۱۵۰ تومنه؟

شمارشو نمیدونم اما ۱۵۵ تومنه الان رفتم دیدم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد جذابه😭😭😭قيمتش چقدره؟

قیمتش رو نمیدونم عشقم ولی هدی بیوتی خیلی خوشگله کاراش من پالت سایه اشو سفارش دادم 😍😍😍

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
قیمتش رو نمیدونم عشقم ولی هدی بیوتی خیلی خوشگله کاراش من پالت سایه اشو سفارش دادم 😍😍😍

خوبه؟من كلي دنبال يه پالت سايه گشتم آخر از naked خوشم اومد قصد دارم ماه ديگه سفارشش بدم..قيمتش چقدره؟

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
خوبه؟من كلي دنبال يه پالت سايه گشتم آخر از nude خوشم اومد قصد دارم ماه ديگه سفارشش بدم..قيمتش چقدره؟

پالتش ۹ رنگه رنگای خوشگلم داره ۱۹۵ تومن اوردن برام عکسش رو میذارم اما مدل مارکا خیلی گرونن

پالتش ۹ رنگه رنگای خوشگلم داره ۱۹۵ تومن اوردن برام عکسش رو میذارم اما مدل مارکا خیلی گرونن

اگه تونستي حتما بفرست اون نيكد خيلي از رنگاش خوشم اومد ولي هم تعداد رنگاش كم بود هم اينكه خيلي گرون بود ولي من از اين تن رنگا خيلي خوشم مياد ب نظرم كاربردشون زياده

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember