2777
2789
عنوان

چرا باید بلند همت باشیم

49 بازدید | 9 پست

خواسته هام خیلی بزرگن

ولی به همون اندازه تلاش و همت میخوان

ارزش داره خودمو واسه مادیات و خواسته های دنیایی بکشم؟ 

خصوصا وقتی قراره آخر کار همه رو بدم بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یک بار فرصت زندگی داریم 

بی هدف هم به دنیا نیومدیم 

دنیا مثل یه کنسرت میمونه با اهنگ شادش میرقصیم و با اهنگ غمگینش گریه میکنیم 

پس از این کنسرت استفاده کن 

که وقتی ازش اومدی بیزون پشیمون نباشی 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

خب به همون خواسته های دنیوی میشه رنگ و بوی غیر مادی هم داد

من برعکس فکر میکنم وقتی قراره چند ده سال چه خوب چه بد تو این دنیا سر کنم چرا یه کار نکنم تو رفاه بیشتر سر کنم؟ چرا رنجم‌زیادتر باشه؟

تازه اگه به خواسته های بزرگ ولو مادیم برسم کنارش به اهداف غیر مادی و متعالی خودم برای دنیا هم میرسم با یه حس رضایتی زندگی میکنم

من چند سال پیش خواب دیدم مردم ولی هنوز نرفتم اون دنیا، انگار خیلی کارهایی که انجام ندادم تو این دنیا تو دلم مونده بود و رفتنمو سخت کرده بود، بیدار که شدم داشتم فکر میکردم چرا باید یه زمین چند صد میلیونی داشته باشم اما هنوز طعم رفاه و نچشیده از این دنیا بذارم و برم؟ اگه هفته بعد یهو تو یه تصادف بمیرم این زمین سهم بقیه میشه و من یه کوچولو بابت داشتنش منفعتی نداشتم

حالا بماند من هنوز اون زمینم نفروختم😂 ولی هدفهام این سالا خیلی پررنگتر از قدیم‌شدن برام، اگه ۳بلن میگفتم دوست دارم... الان میگم بااااید....

چشمبرقصم یعنی از تلاش کردنم لذت ببرم؟

هدف داشته باش و براش تلاش کن

زندگی برخلاف نظر دیگران زیبایی های خودشو داره 

دنیا جای ادم های ضعیف نیست 

پس قوی باش و نشون بده که با سازش میرقصی 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

میشه کاملتر توضیح بدینچرا ارزششو داره

نظر خودمه. قبول نکردی هم برام محترمی. چون بعد از یه مدتی پشیمون میشی و فکر میکنی اگه به خواسته هات رسیده بودی الان خوشبخت تر بودی. و خودتو ملامت میکنی. اصل قضیه اینه که ما هم دنیا رو داشته باشیم هم معنویت و واین دو تا ضد هم نیست. و حتی در امور معنوی پیشرفت کنیم بهتر از مادیاته. اما ببین کشش و میل ما و جامعه و تشویق اینکه ما کسی بشیم خیلی زیاده و کنترلش سخته. و نباید روی ما اثر بزاره اما می زاره. پس لااقل تلاش کنیم به چیزایی که می خاییم برسیم تا کمی آسوده بشیم. واین تلاش ما ارزشمنده. لیس للانسان الا ما سعی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا