2777
2789

سلام‌من ۱۰۰ تومن داشتم و واسه اینکه خراب نشه تا عید ک بتونیم پول بیشتری جمع کنیم ماشین بخریم رفتم سرویس طلا خریدم اگه عید بخوام بفروشمش ضرر میکنم؟

خیلی پشیمونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سودش مهم‌نیست اگه بخوام بفروشمش اصلا هم‌استفاده نکنم ضرر نمیکنم ؟ این مالیاتی که روش حساب کردن رو کا ...

اره اگه بدون اجرت خرید باشی ضرر نمیکنی اما اگه اجرت دار خریدی ضرر میکنی بدم چ استفاده کنی چ نکنی قیمت طلای خام ازت برمیدارن

کلا مالیات واجرت طلا کم میشه ولی کاش سکه میگرفتین پس انداز مطمعنی بود ولی نگران هم نباشین طلا هم جز سرمایه گذاری مطمعن هست جای نگرانی با اون مدت دوماه ک گفتین نداره ضرر نداره  

اره اگه بدون اجرت خرید باشی ضرر نمیکنی اما اگه اجرت دار خریدی ضرر میکنی بدم چ استفاده کنی چ نکنی قیم ...

همین امروز خریدمش بنظرت اگه ببرمش بگم طلای بدون اجرت بهم بده قبول میکنن؟

باید طلای بدون اجرت میخریدینطلای نو حدودا باید هرگرم یه میلیون بیشتر از وقتی ک خریدین باشه تا اونوقت ...

سه ساعت پیش خریدمش اگه ببرم بگم عضش کنن قبول میکنن؟ خیلی ناراحتم مثلا میخواستم سود کنم

همین امروز خریدمش بنظرت اگه ببرمش بگم طلای بدون اجرت بهم بده قبول میکنن؟

اگر واقعا قصد فروش داری برو طلای شکسته یا سکه کامل یا طلای آب شده بگیر اینجور شاید تاعید موقعه فروش سودهم داشته باشی 

سه ساعت پیش خریدمش اگه ببرم بگم عضش کنن قبول میکنن؟ خیلی ناراحتم مثلا میخواستم سود کنم

هر وقت خاستین بفروشین به طلا فروش ندین

چون طلافروش حدودا 200 یا 300 زیر قیمت تابلو برمیدارن ازتون

اگهی بزنین دیوار گرمی 150 تا 200 بالای تابلو 

اینجوری حدودا گرمی 400 تومن ب سودتونه به نسبت فروش ب طلافروش

اگر واقعا قصد فروش داری برو طلای شکسته یا سکه کامل یا طلای آب شده بگیر اینجور شاید تاعید موقعه فروش ...

خواستم طلای آب شده بخرم صاحب مغازه گفت باید فقط پیش ما حساب باز کنی و رسید بهت میدیم هر وقت هم پولتو بخوای پولتو به روز بهت میدیم اما طلا رو نمیدن دست ما دیگه

خب اگه کم کنن ک هیچی نمی مونه که

اگه امروز خریدین بخواین طلا تون بفروشین بله ضرر میکنید کلا سرمایه سود برداری طلا میان مدت هست و کوتاه مدت نیست  از سه ماه تا سال ها ولی شما امروز نفروشین همون موقعه عید بفروشین ضررنمیکنید