2821
2789
عنوان

فیلم جان سخت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12215 بازدید | 60 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از وقتی پسر نسرین مقانلو فوت کرده همش نقش های غمگین و پسر مرده بازی میکنه 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

نمیدونم چرا با اینجور فیلما که اینقدر روابط دوستی بین دختر و پسر رو عادی جلوه میده ارتباط برقرار نمی ...

واقعیت جامعه اس خب. 

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

چقدر بعد مرگ پسرش ریخته بهم خدا صبرش بده

من جان سخت رو ندیدم. فکر کنم قرص‌های افسردگی و...مصرف میکنه چون توی سریال داریوش ورم داشت ،مامانمم این قرص های قوی رو که خورده چاق شده صورتش ورم داره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دقیقا منم گفتم نباید این نقش رو بازی میکرد انگار داغ دلش تازه شد

حالا قبل از اینکه پسرشو از دست بده این  مدل نقش ها رو فقط بازی میکرده ولی الان چون تجربه ش کرده براش خیلی سخته💔

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

آره طفلی..چقدر سخته الهی برای هیچ مادری این اتفاق نیفته ای خدا

الهی امین 💔

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

نمیدونم چرا با اینجور فیلما که اینقدر روابط دوستی بین دختر و پسر رو عادی جلوه میده ارتباط برقرار نمی ...

فیلم‌های ایران با واقعیات جامعه رو میان جلو، تازه یکمم عقب‌ترن 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

جان سخت رو فقط با بروس ویلیس میشناسماین چرت و پرتا چیه (:

بخدا منم به فکر همون اومدم تو تاپیک

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=