2821
2789
عنوان

انرژی زنانه

226 بازدید | 39 پست

چیکار میکنید که خانومانه رفتار میکنید چه کار هایی به نظرتون نباید انجام بدیم در رفتارمون ؟ من یکم ضعیفم بگید یاد بگیرم

در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت این عوعو سگان شما نیز بگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا برام سخته ولی گاهی یادم میاد که زنم.زندگی سگی از ما یپا مررررد ساخت🤓

دقیقا سخته 😂

یکم باید تومایه خودادم باشه بعضا من دیدم اداشودرمیارن وفک میکنن موفقن

من بچه بودم خیلی عشوه داشتم نمیدونم چم شد لات شدم🤣

اولین شرطش اینه که اصلا نباید ادا در بیاری چون خوب که نمیشه هیچ ضایه م هست و باید روی چیزای ریز توجه و تمرکز کنی مثل نحوه ی نشستن غذا خوردن و راه رفتن و صحبت کردن و اینا

ولی کلا سخته مک که خوشمنمیاد اینارو از دوستم یاد گرفتم😂

کاربر تعلیق شده hanii_iiii

بنظرم اول از همه با این شروع میشه که به خودت برسی برای بدنت موهات و پوستت روتین داشته باشی بلد باشی چجوری برای هرجایی موهاتو قشنگ استایل کنی و شیک میکاپ کنی لباس های خانومانه بپوشی از اونایی نباشی که لباس مردونه میپوشن لحن حرف زدنت باید آروم و متین باشه صداتو بالا نبری فحش ندی تو حرفات صدای بالا و فحش دادن انرژی زنانه رو به شدت پایین میره خلاصه باید ملو باشی . هم اینکه کار های سنگین انجام ندی ! مثال معروف در مربا باز کردن ! یعنی احساس نیاز رو در مرد بیدار کنی و یکسری کار های سنگین رو بزاری اون انجام بده .