2821
2789
عنوان

فیلم جان سخت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12215 بازدید | 60 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم چرا با اینجور فیلما که اینقدر روابط دوستی بین دختر و پسر رو عادی جلوه میده ارتباط برقرار نمی ...

آفرین یامثلا خیانت 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

من به عنوان مادری که دختر نوجوون داره هنوز برام جان نیوفتاده که دخترم چندسال دیگه اینقدر راحت با دوس ...

همه که نمیرن، اما یه سریا هستن که مخفیانه یا ...میرن.

خیلی چیزام از نظر شما عادی بود اما پدر مادرتون زشت و بد میدونستن. نسل‌ها به تدریج تغییر و به دنبالش عرف جامعه هم تغییر میکنه. همه کشورها همینن. حالا یکی زودتر یکی یکم دیرتر

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ن عزیز ایرانیه فقط‌۳‌قسمت اومده

من که کلا تنها ژانری که میبینم طنزه از غمگین متنفرم ولی ممنون که گفتین 😁😁

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

نمیدونم چرا با اینجور فیلما که اینقدر روابط دوستی بین دختر و پسر رو عادی جلوه میده ارتباط برقرار نمی ...

من قسمت اولش رو دوست نداشتم اصلا

قسمت دوم و سوم که این قضیه روابط کمتر شد برام جذابتره

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

من که کلا تنها ژانری که میبینم طنزه از غمگین متنفرم ولی ممنون که گفتین 😁😁

خیلی خوبه ولی الان بیشتر فیلم هامون هم ژانر غمگینه مثل جان سخت.پوست شیر.مرداب.ووو 

خیلی خوبه ولی الان بیشتر فیلم هامون هم ژانر غمگینه مثل جان سخت.پوست شیر.مرداب.ووو

وای بعد دقت کردین فیلم های ایرانی طنز خیلی خیلی بد شدن 

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

من جان سخت رو ندیدم. فکر کنم قرص‌های افسردگی و...مصرف میکنه چون توی سریال داریوش ورم داشت ،مامانمم ا ...

آره منم حدس زدم تو سریال داریوش اتفاقاً 

خدا کمکش کنه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد