2777
2789
عنوان

زایمان

505 بازدید | 52 پست

سلام دوستان ۴۰هفتم ولی هیچ دردی ندارم چی بخورم ک درام شروع بشه؟دم کرده ی گل گاو زبان،تخم شوید،رازیانه،خوردم و کپسول گل مغربی هم شیاف گذاشتم راهکارهای دیگه ایم هست ک درام شروع بشن؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلاااااام سلااااام عزیزم زایمان خوبی داشته باشی این هفته دیگه بچه نازتو بغلت میگیری حسم میگه تا پنجشنبه نمی‌کشه فقط ازت میخوام برای منم دعا کنی😪😪من خیلییییییییییی چشم انتظارم

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

بدون مشورت دکتر چیزی سر خود نخور ممکنه بچه مدفوع کنه خطرناکه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
نزدیکی داشته باشپیاده روی کن برو زیر ابگرم کمرتو چپ و راست کن

نزدیکی ندارم چون خیلی اذیت میشم،پیاده روی روزی دوسه ساعت دارم زیر دوش آب گرم میرم ولی خبری نیست

سلاااااام سلااااام عزیزم زایمان خوبی داشته باشی این هفته دیگه بچه نازتو بغلت میگیری حسم میگه تا پنجش ...

فداتشم عزیزم انشالله شمام مادر میشی حتما دعات میکنم

مثل اینکه کوچولوت جا خوش کرده نمیخاد بیاد بیرون😂

اگ میتونی توپ تهیه کن روش بشین بالا پایین کن 

روش دوم هم بشین دوتا کف پاهاتو بیار سمت شکمت کف پاهاتو بهم بچسبون با دست نگهدار. بعد خودتو ب سمت چپ و راست تاب بده.

اینارو ی ماما تو بیمارستان  گفته بود انجام بدم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن