2777
2789
عنوان

چیا یاد بدم

420 بازدید | 67 پست

سلام مهربونای من خوبید 

من دوتا گربه دارم به نظرتون جیا بهشون یاد بدم من با گربه بزرگم هر شب ساعت نه اینا روی یه دیوار خونمون بازی میکردیم آنقدر تکرار شده یاد گرفته دیگه هرشب میره اونجا پیشینه به من نگاه میکنه تا بازی کنیم به دوتا گربه هام یاد دادم چطوری بچرخن و به گربه بزرگم پرش دایره ای هم یاد دادم بنظرتون جیا بهشون یاد بدم ممنون میشم بگیذ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون بفهمون دست دادن چیه خیلی گوگولیه من گربه همسایمون تا دستمون میبریم جلو دستشو میزاشت تو دستمون دست میداد خیلی گوگول مگولیه

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

خواهرم ۵تا گربه داره،هروقت موقع غذاشونه میزنه به پشت بشقابشون میان همشون،وقتی شلوغ میکنن سرشون دادمیزنه میگه بشینید،اونام ردیفی میشینن دستشونو میگیرن جلو صورتشون که مثلا مارا دعوا نکن

یاد بده وقتی ناخن میگیری وایستن بعدش باهاشون بازی کن یا تشویقی بده 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

منکه حیوون دوست ندارم عاشق گربه هاشم خیلی بامزن،از ریزش موهاشون بدم میاد وگرنه یدونه میاوردم

فقط تو یه سنی خیلی مو می ریزن الان خیلی کم مو میرسم مخصوصا گربه کوچیکم گربه بزرگم استرسی میشه مو میریزه

وای چه قشنگ چطوری اخه فکر نکنم علاقه ای به این داشته باشن💝🤍

نمیدونم ولی خیلی خوبه اگه بشه یادشون داد 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون