2777
2789
عنوان

چیا یاد بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حتما قشنگم بگو😍💝

منکه به گربه ها غذا میدم مامانشون به من عادت میکنه بچه هاش رو میاره تو دیوار پارکینگمون بعد من یه روزی دیدم چشم یکی تز بچه هاش باد کرده و عفونت کرده با کلی زور و اینا گرفتیمیش با مامانم بعد بردیمش دکتر بعد همه میگفتن میمیره قشنگ اندازه یه دستمان کاغذی گوله شده بود وای خدارشکر زنده موند جون مادرش زیاد بچه به دنیا آورده بود این دکمه ی من از بیماری های نهفته ی مادرش گرفت کلسی ویروس و هرپس و زده بود به چشاش بخاطر همین الان به چشم داره😔💖💝

منکه به گربه ها غذا میدم مامانشون به من عادت میکنه بچه هاش رو میاره تو دیوار پارکینگمون بعد من یه رو ...

اخی عزیزم🥹☹️❤️‍🩹

دیگه مامانش نخواستش؟

اون یکی داستانش چیه🥹

🤎🧸

اخی عزیزم🥹☹️❤️‍🩹دیگه مامانش نخواستش؟اون یکی داستانش چیه🥹

نه مامانش اینو جدا می‌کرد بعد کلاغا بهش حمله می‌کردن و زخمیش میکردن تازه با یه چشم توی خیابون جون سالم به در نمیبره میره زیر ماشین مثل یه گربه ی دیگه😭😭

اخی عزیزم🥹☹️❤️‍🩹دیگه مامانش نخواستش؟اون یکی داستانش چیه🥹

اون یکی هم همین ویروسی میگیره ولی این یکی پسره اون دختره بعد این گربه عه تو خونه ی مادربزرگم اینا بوده این هم زده بود به ریه هاش همه به چشمش الان تیله هم یه چشم داره😔💖💝ولی خب خوشحالن و توی جای گرم زندگی میکنن ✨🤍💫