2777
2789

سبک خانواده ما کلا با خانواده همسرم متفاوته، مثلا دست دادن توی خانواده ما یه قسمی از آداب احوالپرسی هستش یه چیز روتین و نرماله حتی کسی بهش فکر هم نمیکنه، سر همین مساله پیش پا افتاده من ده ساله با شوهرم درگیرم، چرا فلانی باهات دست داد چرا تو به فلانی دست دادی، اینقدر دیگه حالم از این قضیه بهم میخوره که حاضرم الان دست راست منو از مچ قطع کنن این مرد دست از سر من برداره دیگه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

هم میتونه مشکل پیش بیاد هم نه

من خودم راضی نمیشم ولی تو نزدیکانم دیدم زن و شوهری که تفاوت دارن و خیلی خوب زندگیشون رو میکنن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله قبل ازدواج باید در مورد مسائل مهم صحبت بشه و دوطرف ببینن آیا دیدگاه ها و اعتقاداتشون مشترکه یا نه؟ 

و اگر اختلافات و تفاوت هایی وجود داره ، آیا میتونن با هم کنار بیان و مدیریتش کنن یا نه باعث ایجاد ناراحتی میشه؟ 

خالم همین مشکلو داره ولی برعکسش خوانواده شوهرش تو مهمونیا همچیی میخورن راحت آزاد ولی خالم مذهبی طوره  شوارش خوبه ولی خب

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

دقیقا پدر مادر منم شبیه نبودن خیلی به مشکل خوردن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دقیقاً 

من و همسر سابقم دقیقاً سر همین مسائل بحث داشتیم اون خانواده ی منو درک نمی کرد که دست دادن و....برامون عادیه منم اونا رو درک نمی کردم.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

با اختلافات فرهنگی کنار میام ولی اختلاف اعتقادی هرگز . شما اینو نوشتی یاد یه خواستگارم افتادم میگفت ما به محرم نامحرم معتقدیم ولی پسرم با دختر خاله اش با هم بزرگ شدن با هم میرقصن با هم بگو بخند دارن تو هم نباید چیزی بگی . گفتم یعنی نامحرما فقط واسه من هستن واسه اقا پسرتون انتخابیه ؟ محرم محرمه نامحرم نامحرم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مگه شما نميدونستي نبايد با شخصي ازدواج كني كه از اين لحاظا با شما متفاوته خيلي طبيعيه كه مشكل داشته باشيد آب و روغن كه با هم قاطي نميشن هيچوقت 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜