2777
2789
عنوان

باردارم ولی رفتم داخل اتاقی ک عکس دندون میندازن 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 38 پست
به بازرسی زنگ بزنبگو من اعلام کردم باردارمولی بهم لباس و... نپوشوندن تازه منو گذاشتن اتاقحتماااااا ز ...

زنگ زدم ب دکترم گفت طبیعتا نباید میرفتی حالا ک رفتی ی بار اشکال نداره😔😔😔😔😭😭

گفت چیزی نمیشه 

توکل به خدا

کامل حق با شماس ب خود دندونپزشکی ام زنگ زدم گفتم ک چرا منو صداکردن رفتم داخل مگ نگفتم باردارم گفتن ک دستگاه روشن نبود هیچ خطری شمارو تهدید نمیکرد وگرنه اگه اونجا خطر داشت خود دکتر نمیگفت بیای اتاق ک برا خودش مشکل ساز شه 

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
باید اجازه میدادین همسرتون تماس بگیرن، یاد بگیرین از خودتون دفاع کنید

خودم زنگ زدم بهشون 😔 گفتن هیچ خطری شمارو تهدید نمیکرد وگرنه ک برا خود دکتر مشکل ساز میشد اگه قرار بود ب شما اسیب برسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدم ب دکترم گفت طبیعتا نباید میرفتی حالا ک رفتی ی بار اشکال نداره😔😔😔😔😭😭گفت چیزی نمیشه توکل ...

شما توی مرحله ایی که دستگاهو روشن کرد 

چرخید دور سر بچه ک عکس بندازه

بودی؟؟؟ وایستادی تو اتاق

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شما توی مرحله ایی که دستگاهو روشن کرد چرخید دور سر بچه ک عکس بندازهبودی؟؟؟ وایستادی تو اتاق

ن دخترم وای نستاد ک عکس بندازن ب اونجا نرسید فقط ی دور چرخید ک الان اینجا گفتن ب خاطر تنظیمش بوده ی دور چرخیده 

دخترم غش کرد دیگ اوردمش بیرون گفتم ولش کن 

ن دخترم وای نستاد ک عکس بندازن ب اونجا نرسید فقط ی دور چرخید ک الان اینجا گفتن ب خاطر تنظیمش بوده ی ...

خب پس کلا عکسو ننداخته دیگ؟؟؟

از چی میترسی

روشن نکردن عکس بندازن

مگه دخترت چند سالشه!!؟

بهش توضیح میدادی عکس چجوریه

من یادمه ۵ ۶ سالم بود عکس رادیولوژی از سینوس هام انداختن

نذاشتن مادرمم بیاد داخل گفتن به هیچ عنوان نمیتونی بری بیرون باش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ن روشن نکردن زنگم زدم گفتم بهشون گفت ما اصن روشن نکردیم ک برا شما ضرر داشته باشه، 

دخترم 3 سالشه پری روز از دردش انقد گریه کرده ک نگم تصمیم گرفتیم دندونشو درست کنیم حالا عکسوهم بیشتر برای بیمه میخوایم، بیمه عکس میخواد تا درصدی از پولو برگردونه الان باید 8تومن پول بدیم برا دندونش ما بیمه داریم خدایی زورمون میاد انقد پول بدیم براخودمون میریم دندونپزشکی 100،200تومن میدیم عصب کشی میکنیم روکش میکنیم،بعد الان 8 تومن میدیم برادندون اونم ازاد حساب میشه،

دخترم ی کم از این اخلاقا داره وگرنه بهش توضیح دادم حتی براش خوراکی ام گرفتم از ذوقش میگفت سریع بریم عکس بندازیم که دکتر رومیدید گریه میکرد وگرنه دکتر نیثمده بود قشنگ رفتم بالا چونشو گذاشت کیف کردم یهو دکتراومد این اومد پایین گریه کرداااا

دورت بگردم😭زنگ زدم دکترم گفت نباید میرفتی ولی حالا ک رفتی عب نداره حرف شمارو زد کلی ام ارومم کرد گف ...

خدا نکنه عزیزم 

باور کن این اشک و گریه و استرس از اشعه برای شما بدتره 

اون یک لحظه اش و گذراست 

اما این گریه های ممتد آسیب های بیشتری به بچه میزنه

هیچچچچقوقت غصه چیزی که تموم شده رو نخور 

به خدا توکل کن 

مطمئن باش با یکبار چیزی نمیشه دوست من توی مرکز رادیولوژی کار میکرد و پریود های نامنظمی هم داشت برای همین باردار شده بود و نمیدونست 

وقتی فهمید که 14 هفته بود یعنی برای سونو ان تی هم دیر شده بود

چقدر ناراحت بودیم واسش چون تمام روزا از صبح تا عصر در معرض اشعه بود و نمیدونست بارداره

کلی آزمایش های خاص داد

آخر هم هیچی نشد 

هفته 39 صحیح و سالم زایمان کرد و الانم بچه اش هزار ماشاالله دسته گل 5 ماهشه😍

از بارداریت لذت ببر

دخترت هم لوس نیست عزیزم 

به این حرفا گوش نکن

اون همش 3 سالشه کاملا طبیعیه ناهمکاری و ترسش تو مطب دندون پزشکی 

دختر منم همینطور بود اونقدر میترسید که من مجبور شدم با بیهوشی دندوناشو ترمیم کنم 

الانم 7 سالشه و ماشالله دیگه از هیچس نمیترسه و از همه اون دوران عبور کرده

استرس نداشته باش و استرست رو به اون دوتا بچه منتقل نکن😍

شاد باشی🤗

.Pain🔥you made me a believer

خدا نکنه عزیزم باور کن این اشک و گریه و استرس از اشعه برای شما بدتره اون یک لحظه اش و گذراست اما این ...

مرسی ممنونم ازت مهربون🫂💋🌺

خدا حفظش کنه دخترتون رو 🧿

منم مجبورم اگه فردا همراهی نکرد ببرمش با بیهوشی انجام بدن 

والا دیگه طاقت ندارم دخترمنم گریه کردنی بد گریه میکنه ها ینی میگم دورازجونش الانه ک قلبش وایسه،ممنونم از همدردیت خدا ب خودت و خانوادت سلامتی بده قربونت برم 💋💋

فقط برام دعا کن فردا همه چی ب خوشی تموم شه بره 🥺🙏🏻

مرسی ممنونم ازت مهربون🫂💋🌺خدا حفظش کنه دخترتون رو 🧿منم مجبورم اگه فردا همراهی نکرد ببرمش با بیهوش ...

انشاالله 

نگران نباشید

اگر میبینید همکاری نداره ببرید با بیهوشی 

گناه داره گریه میکنه

تو روحیه اش تاثیر منفی میذاره و فوبیای دندون پزشکی تا همیشه باهاش میمونه

توکل به خدا ❤️

.Pain🔥you made me a believer