2777
2789
دقیقا وقتی دیده نمیشع چه ارزشی داره ! حالا مگه شوهرای خودشون چین

یه مشت گنده چاق سیاه سوخته هستن اکثرا😂😢

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

دیده میشه که🤣توسط شوهر قصدشو ندارم فقط برام سواله

حالا شوهرت خیلی خوشکل و خوش بدنه ؟! مانکنه ؟!

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رنگ و ...هم مهم نیست؟

آخه زیاد در معرض دید نیست که مهم باشه یا نباشه. اگه هنگام رابطه معاشقه کنید یه نور ملایم باشه که زیاد همه چیز دیده نشه کار تمومه. و در ضمن مگه آقایون بیضه هاشون سفید بلوری هست که شما لابیای خوش رنگ داشته باشی؟

😂😂اصل کاری همونجاسباورت میشه سال پیش ۲۰ تومن هزینه کردم فقطاز عمل دماغم مهم تر بود سال بعد هم نوبت ...

😐😐😐😐بابا ول کنین مگه مردا خودشون چین 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه مشت گنده چاق سیاه سوخته هستن اکثرا😂😢

اره از سرشونم زیاده همین… 😂 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

همسر من که موقع رابطه اصلا متوجه نقصای ظاهری من نمیشه بنده خدا اصلا تو حال خودش نیس که بخواد به چیزی ...

نمیخوام انجام بدم که

برام سواله بعد از جذب ژل چه شکلی میشه