2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم اکسم بسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 21 پست
خاکتوسرت اسکلی؟؟این لاشیاا هیچی براشون مهم نیس وجدان ک دیگ هیچی این حرفارو زدی فک کرده عن کیه دیگگ پ ...

داداشم قربونش برم حقم بود بزنه تو دهنم با این انتخابم چقدر بی احترامی کردم سر این شلغم بهش

کاش میشد الان یه بلایی سر خودم بیارم بهش گفتم یه بلایی سر خودم میارم تا عمر داری عذاب وجدان بکشی چقد ...

حماقت نکنی ها دوستم خودکشی کرد شوهرش رفت ازدواج کرد دخترش رو هم بعد از چن سال تو 13 سالگی شوهر دادن دلم به حال دخترش میسوزه اون که زن رسمیش بود دلش نسوخت وای به حال شماها

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما چقدر ساده ایم من میخوام ازدواج کنم خواستگارم اوکیه

به من اجازه نمیدن ازدواج کنم🙂

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده