2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم اکسم بسوزه

194 بازدید | 21 پست

زنگ زدم بهش راحت ولم کرده با لاشی بازی داداشم از دستم کفری خانواده عصبانی این وسط یه خواستگار خوب دارم که تا چند ساعت پیش میخواستم بپرسم 

دوستتتتت دارم  یه بلایی سر خودم بیارم آخه چقدر یه آدم دروغ گو میتونه باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

چییی

میخوام بسوزه نمیدونم چه کنم.

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

کاش یه قرص اختراع میشد می دادم به شما دخترا تا گول این پسرا نخورین دیگه باز پس فردا افسرده شین

کاش میشد الان یه بلایی سر خودم بیارم بهش گفتم یه بلایی سر خودم میارم تا عمر داری عذاب وجدان بکشی چقدر احمقم 

کاش میشد الان یه بلایی سر خودم بیارم بهش گفتم یه بلایی سر خودم میارم تا عمر داری عذاب وجدان بکشی چقد ...

خاکتوسرت اسکلی؟؟

این لاشیاا هیچی براشون مهم نیس وجدان ک دیگ هیچی 

این حرفارو زدی فک کرده عن کیه دیگگ پروشون میکنین

:))

خاکتوسرت اسکلی؟؟این لاشیاا هیچی براشون مهم نیس وجدان ک دیگ هیچی این حرفارو زدی فک کرده عن کیه دیگگ پ ...

چیکار کنم بدجور دارم میسوزم من بهش ارزش گذاشتم به خدا من محل هیچ کس نمی‌دادم سنم هم کمه از نظر دوستاش حتی از سرش زیادتر ام هم قیافه ام اوکی هم خانواده ام معتبر