2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمردردت ربطی به دارو نداره عزیزم

مگه اینکه عفونت واژنت درمان نشده مونده باشه مدت زیاد و از طریق خون به دیسک کمرت رسیده باشه و الان دیسکت عفونی شده باشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کمردردت ربطی به دارو نداره عزیزممگه اینکه عفونت واژنت درمان نشده مونده باشه مدت زیاد و از طریق خون ب ...

یاخدا این سناریوهارو ازکجا میارید

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
یاخدا این سناریوهارو ازکجا میارید

سناریو نیست دوست عزیز

از دیدگاه پزشکی توضیح دادم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

سناریو نیست دوست عزیزاز دیدگاه پزشکی توضیح دادم.

از لحاظ پزشکی مطمئنا میدونید ک واژینیت با علائم شدید و سیستمیک درحدی ک بتونه دیسکیت!!!بده مسلما درمانش آنتی بیوتیک موضعی نمیتونه باشه و خب عجیب ترین سناریو جهانو مطرح کردید واقعا خیلی علل منطقی تری برای کمردرد تو ی خانم جوان وجود داره

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
از لحاظ پزشکی مطمئنا میدونید ک واژینیت با علائم شدید و سیستمیک درحدی ک بتونه دیسکیت!!!بده مسلما درما ...

ایشون کمردردشون رو به آنتی بیوتیک ربط دادن

بنده گفتم ارتباطی نداره

مگر اینکه در اثر عفونت همچین اتفاقی بیفته که بتونیم بگیم به عفونت مربوطه!

بحث در رابطه با عفونت بود و در همون رابطه صحبت کردم

وگرنه به قول شما انواعی از دلیل برای کمردرد یک خانم جوان وجود داره!!

از لحاظ پزشکی مطمئنا میدونید ک واژینیت با علائم شدید و سیستمیک درحدی ک بتونه دیسکیت!!!بده مسلما درما ...

دقیقا هم جای دیسک درد می‌کنه آخه از وقتی دارو استفاده میکنم کمرم درد گرفته قبلش اینجوری نبودم

یا حسین حالا باید چیکار کنم😞

نگران نباش.

ولی حتما به پزشک مراجعه کن عزیزم