2777
2789
عنوان

با مدیر نفهم چیکار کنم😑

209 بازدید | 15 پست

سلام ما قرار بود طبق برنامه امتحانات شنبه ادبیات بدیم ولی تعطیل شد بعد گفتن امتحان ادبیات به روز یکشنبه موکول شد که امروز هم لغو شد امتحان بعد اومدن نوشتن بقیه روز ها طبق برنامه امتحانات پیش می ریم یعنی دوشنبه گسسته بدین
در حالی که قرار بود  شنبه بعد امتحان فارسی فرجه مون واس خوندن گسسته شروع شه ولی ما کل شنبه رو نشستیم واس امروز ادبیات خوندیم که تعطیل شد
بذارین مکالمه مونو بذارم

سلام خانم 

شبتون بخیر

ببخشید ما چون امروز ادبیات خوندیم و طبق گفته شما گسسته دوشنبه نبود ما گسسته نخوندیم

و چون گسسته حجمش زیاد هستش و درس اختصاصی ما هستش

ما نمی رسونیم یه روزه 

اگه امکانش هست یک روز دیگه باشه 

ممنون

بعد بقیه بچه ها هم اومدن زیرش تایید کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید تا زمانی که ادبیات گرفته نشده تا زمان آزمون شما فقط میخواین ادبیات بخونید ؟؟؟؟

با توجه به تعطیلیها برنامه ریزی کنید درسهای دیگه رو هم مطالعه کنید

اگر به هر عنوان این هفته تعطیل باشید به محض باز شدن مدرسه آزمونها پشت سر هم خواهد بود

برنامه ریزی کنید و بخونید و برنامه امتحانات باقی مانده رو فردا میدیم

اینم جواب مدیره
خب ما فقط یه روز تعطیل شدیم چ ربطی داره😒

با توجه به تعطیلیها برنامه ریزی کنید درسهای دیگه رو هم مطالعه کنیداگر به هر عنوان این هفته تعطیل باش ...

اعتراض کنید همه باهم نخونید به هرحال شما تمام امادگیتونو به حساب اینکه اون روز فورجه‌تونه گذاشته بودید سر اون امتحانی که لغو شد

اعتراض کنید همه باهم نخونید به هرحال شما تمام امادگیتونو به حساب اینکه اون روز فورجه‌تونه گذاشته بود ...

اصلا مهم نیست واسشون یه بار کل کلاس تصمیم گرفتیم ورقمونو خالی بدیم قشنگ واس همه صفر گذاشتن
حالا صد در صد باز یه عده می خونن میان میدن

اصلا مهم نیست واسشون یه بار کل کلاس تصمیم گرفتیم ورقمونو خالی بدیم قشنگ واس همه صفر گذاشتنحالا صد در ...

خب پس تو هم بخون حداقل یه نمره ای بگیری وقتی اینا تکلیفشون معلومه

چطور قانعش کنم فقط یه بارم جواب مدیرو بخونخط اولشو یادم رفت کپی پیست کنم

خوندم دوباره  

ببین از من به تو نصیحت  معمولاً حریف اینا نمیشی وقتی کاری رو اعلام کنن 

مگه اینکه معلم پشت شما باشه و اونم بره حرف بزنه 

https://survey.porsline.ir/s/qqBFgyz9 خدایا سپردم به خودت غمی را که بی صدا قلبم را میسوزاند.🫠