2777
2789
خودم میشورم.یک روز درمیون یکم شوینده میریزم میشورم .

مهمون میاد میره شوهرم میشوره.چون حالت تهوع میگیرم اصلا میبینم حتی اگه کثیف نشده باشه 😷

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس بهتره اينجور بگم كه من بد دلم  واقعا بدم ميادد  و بين اينهمه كار خونه فك نميكنم همين ...

من عاشق شست و شو با آبم، حالا هرچي ميخواد باشه، مخصوصا وقتي شيرآلاتو ميشوري و حسابي برق ميفتن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من عاشق شست و شو با آبم، حالا هرچي ميخواد باشه، مخصوصا وقتي شيرآلاتو ميشوري و حسابي برق ميفتن

تو منی یا من توام؟😆

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
تو منی یا من توام؟😆

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

باورت ميشه من اينقدر بدم مياددد كه ببخشيد حالت تهوع ميگيرم و بيشتر بمونم حالم بهم ميخوره همش اوق ميزنم🤢😷 

حتي سبد تو سينك رو هر روز خالي ميكنم اما اگه موند بعد توش اشغال جمع شد خيس شد دلم نميگيره با دست بشورمش 😬

ولي باز واسه حموم يا ظرفشويي بهترم حالم بهم نميخوره

باورت ميشه من اينقدر بدم مياددد كه ببخشيد حالت تهوع ميگيرم و بيشتر بمونم حالم بهم ميخوره همش اوق ميز ...

آخه چيزي نداره كه، دستشويياي امروزي از اتاق پذيراييم شيكترن