2777
2789

خودم ، زود به زود ميشورم كه زياد كثيف نشه 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ميشورم چون اولا كار كس ديگه اي رو قبول ندارم، دوما، دستشويي و حموم شستن رو دوست دارم، از اينكه دستم تو آب باشه و از تمييزي و برق زدن بعدش لذت ميبرم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مگه مردا کارم میکنن🤔🤔🤔🤔🤔

من از همون اول بهش گفتم سرويس بهدشتي ها كار خانم نيست😎 

كلا هم اينو پذيرفته و هيچ كاري هم نكنه اين كار خودشه هميشه 

واقعا هيچ وقت نشستم و نميتونم 😷🤢

من از همون اول بهش گفتم سرويس بهدشتي ها كار خانم نيست  كلا هم اينو پذيرفته و هيچ كاري هم نكنه ...

دستشويي عمومي نيست كه نتوني،،. دستشويي تو خونه اونقدر كثيف نميشه كه شستنش چندشناك باشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دستشويي عمومي نيست كه نتوني،،. دستشويي تو خونه اونقدر كثيف نميشه كه شستنش چندشناك باشه

پس بهتره اينجور بگم كه من بد دلم 

واقعا بدم ميادد 

و بين اينهمه كار خونه فك نميكنم همين يه كار كار سختي باشه واسشون