2777
2789
عنوان

سلام بانو ها برنامه امروز تون چیه الان دارید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 33 پست

خیلی خوابم میاد ولی الان دارم بچه ام شیر میدم پا بشم جمع وجور کنم ۱۰ ماهه زایمان کردم حالا بعد ده ماه  چند بار خانواده شوهرم زنگ زدن میخوایم بیایم خونه تون آدرس بدین و نیمدن نمیدونم یعنی چه هی میگن و نمیان  البته به شوهرم گفتن منم نمیدونم میان نمیان کی اصلا میخوان بیان خیلی مسخره هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید استراحت کنم روزهای آخر بارداریمهخدا به خیر کنه درد دارم

بسلامتی😍

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
الهی خسته نباشید شما خیلی گناه دارید که هیچ وقت تعطیل نیستید ❤️

مرسی عزیزدلم❤️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خیلی خوابم میاد ولی الان دارم بچه ام شیر میدم پا بشم جمع وجور کنم ۱۰ ماهه زایمان کردم حالا بعد ده ما ...

مگه تو یه شهر نیستین یعنی ده ماهه همو ندیدین عجیبه

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
مگه تو یه شهر نیستین یعنی ده ماهه همو ندیدین عجیبه

یک ساعت باهم فاصله داریم بله ده ماهه نیمدن دیگه بچه ام دو ماه دیگه تولدش میخوان بیان 

یک ساعت باهم فاصله داریم بله ده ماهه نیمدن دیگه بچه ام دو ماه دیگه تولدش میخوان بیان

من که هفته ای یک بار کم کمش میرم خونه مادر شوهرم😂

من که هفته ای یک بار کم کمش میرم خونه مادر شوهرم😂

حالا میدونی زورم از چی میگیره قشنگ نمیگن ما فلان روز میخوایم بیایم بدم میاد یه دفعه ای میخوان بیان منم به شوهرم گفتم هر وقت راه افتادن خبر دادن بعد آدرس بده یعنی چه این کارشون نمیگن چه روزی میایم 

هیچی بچم مریضه دو شبه نخوابیدم بالاسرشم خونه هم انقد کثیفه جون ندارم تمیز کنم‌دعا کنید منم شاغل شم مستقل شم خسته شدم بسکه حرص همه چیو خوزذم شوهرم نمیرسونه کلی اجاره قسط داریم😔