خیلی خوابم میاد ولی الان دارم بچه ام شیر میدم پا بشم جمع وجور کنم ۱۰ ماهه زایمان کردم حالا بعد ده ماه چند بار خانواده شوهرم زنگ زدن میخوایم بیایم خونه تون آدرس بدین و نیمدن نمیدونم یعنی چه هی میگن و نمیان البته به شوهرم گفتن منم نمیدونم میان نمیان کی اصلا میخوان بیان خیلی مسخره هست
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الهی خسته نباشید شما خیلی گناه دارید که هیچ وقت تعطیل نیستید ❤️
مرسی عزیزدلم❤️
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
حالا میدونی زورم از چی میگیره قشنگ نمیگن ما فلان روز میخوایم بیایم بدم میاد یه دفعه ای میخوان بیان منم به شوهرم گفتم هر وقت راه افتادن خبر دادن بعد آدرس بده یعنی چه این کارشون نمیگن چه روزی میایم
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜