2777
2789
عنوان

سوال دندانپزشکی

45 بازدید | 3 پست

سلام 

من هفته پیش یکی از دندونامو که اصلا درد هم نداشت چون به عصب رسیده بود عصب کشی کردم برای مرحله ی دوم 40روز بعد وقت دادن الان یک هفتست از دندون درد شدید نمیتونم هیچی بخورم تورم و درد همش داره بیشتر میشه هر چی به دکتره میگم میگه محاله ممکنه زودتر وقت بدم برو مسکن بخور من بچه شیر میدم چقدر مسکن و چرک خشک کن میتونم بخورم مگه؟ درد جوریه که نمیتونم یک ماه دیگه تحملش کنم 

از طرفی بیممو رد کرده و هزینشو کامل گرفته نمیتونم جای دیگه برم

چه راه حلی دارم؟

تا پانسمان برندارن دندون پر نشه همینجوری درد داره

منم مسکن قوی میخوردم اصلا فایده نداشت 

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا بین مرحله ی اول تا دوم عصب کشی یک هفته نهایتا ۱۰ روز فاصلس چخبره ۴۰ روز فاصله

تازه میدونه بچه کوچک دارم چقدر برام سخته ولی اصلا براشون مهم نیست یه مشت دماغ باد کرده هستن که فقط لاس زدن بلدن واقعا اعصابم به هم ریخته