2777
2789

روزا گذشت
الان خیلی بهترم.
داشتم فکر میکردم
چی منو به زندگی برگردوند؟
وقتی مات و مبهوت گذر زمان و دست سرنوشت بودم؛ چی باعث شد به زندگی برگردم؟!
به طرز عجیبی عشق به رشته ای که دارم توش درس میخونم ، نجات دهنده ی من شد.
دوسش دارم.
خوندن درسای سختشو دوس دارم.
حال خوب ازمابشگاه فیزیولوژی و خون گیری و تمرینات فشارگیری رو دوس دارم.
مهمه بچه ها.
مهمه داریم چه کاری انجام میدیم.
مهمه با چه ادمایی معاشرت داریم.
مهمه چه رشته ای تحصیل میکنیم.ارزش داره…
اگه واقعا دوسش دارین؛ ارزش داره.
اگه خودتو توی اون قالب تصور میکنی ؛ جون کندن واسه رسیدن بهش ارزش داره

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

عزیزم نمیدونم فیکی یا ن اما من خیلی سردرگمم اتفاقا همبن الان تاپیک زدم 

میترسم تو مسیر خوندن برای پزشکی پا بزارم

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیدونم فیکی یا ن اما من خیلی سردرگمم اتفاقا همبن الان تاپیک زدم میترسم تو مسیر خوندن برای پزش ...

آخه زندگی سراسر پستی و بلندی‌ و مشکل و تلاش برای حل کردنه اما اقلا تو مسیری که دوسش داریم و ایده‌آلمونه ؛ سختی بکشیم...

از چی میترسید؟

من به درس علاقه دارم

ولی این ترم اصلا نمیتونم درس بخونم حس میکنم هنوز فشار کنکور رومه ، چون سال کنکورم خیلی اذیت شدم

توصیه ای به من ندارین؟🥲

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

آره واقعا درس خوندن یه لذتی داره که اون جنس لذت توی هیچی نیست منم الان دارم برا آزمون استخدامی میخون ...

نترس‌ قوی باش تو قوی تر از ۴تا کتابی.... بزرگش نکن بگو که قبول میشی‌
بگو باید قبول شی‌
وقتی با صدای بلند بگی جسور میشی جسورانه ام تلاش میکنی براش.
منتظر موفقیتتم دختر❤️

آخه زندگی سراسر پستی و بلندی‌ و مشکل و تلاش برای حل کردنه اما اقلا تو مسیری که دوسش داریم و ایده‌آلم ...

از اینکه نرسم بهش 

یا فرصت زندگی کردنم از دست بدم کل عمرم حروم کنم تهش نشه 

۱۹ سالمه 

ب شدت میترسم

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
من به درس علاقه دارمولی این ترم اصلا نمیتونم درس بخونم حس میکنم هنوز فشار کنکور رومه ، چون سال کنکور ...

به این فکر کن بعد اینکه قبول شدی یه تابویی شکسته شد
بالاخره بهش رسیدی از رسیدن بهش حرف بزن نه فکر کردن به سختی هایی که اون دوران کشیدی...

کاملا درکت میکنم اما همینکه یه مرحله جلو رفتیم نباید انگیزه بده بهمون؟ که از پس سخت تر از ایناشم برمیایم پله پله میریم جلو 

من خودم همچین روشی دارم که هر روزی که دانشگاه میرم همون روز شده تا ساعت ۲ ۳ طول بکشه میشینم هرچی که استادا گفتن رو اگه کتاب باشه میخونم و دوره میکنم اگرم صداشو ضبط کرده باشم اونو بارها گوش میدم تا ملکه ی ذهنم بشه عملی هم باشه تو ذهنم اتفاقاتی که سرکلاس افتاد رو مرور میکنم خیلی این مهمه که روی هم تلنبار نشه حتی دروس عمومی که به ظاهر ساده میان جوری که فکر می‌کنیم ۲ روز قبل از امتحان میتونیم تمومش کنیم و نمره کامل بگیریم ولی از تایمی که اون دو روز شروع میشه میفهمیم چی اشتباهی کردیم

به این فکر کن بعد اینکه قبول شدی یه تابویی شکسته شد بالاخره بهش رسیدی از رسیدن بهش حرف بزن نه فکر کر ...

ممنون از وقتی که گذاشتی، قشنگ نوشتی واقعا ❤️

موافقم ، نباید بذارم درس ها جمع بشن روی هم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من از نهم به بعد رو مدرسه نرفتم و الان یازدهم تجربی ام یکسال و نیمی از بقیه عقیم بنظرتون چیکار کنم؟م ...

چرا فکر میکنی نمیرسی ؟ چرا به این فکر نمیکنی که اگه از الان شروع کنی از خیلیا جلوتر میوفتی؟ چرا به این فکر نمیکنی و نمیبینی نصف دانش آموزا دوازدهم تازه میخوان شروع کنن حتی ی سریاشون تا یه هفته مونده به کنکور نمیخونن و منتظر معجزه ن! با اینکه همشون مدرسه حضوری رفتن کلاسای مختلف شرکت کردن و...تو از هیچکس نه عقب تری و دیر شروع کردی اصلا نباید خودتو با بقیه مقایسه کنی باید با گذشته ی خودت بسنجی تو ۱ تست هم بیشتر از دیروز بزنی یعنی پیشرفت همین قدم های بزرگ هستن که مسیرت رو میسازن تو لحظه ی اول یا حتی فکر که بهش میکنیم ناچیز و کم و بیهوده ن اما اینا دقیقا همون قدم های کوچیک و درستن که تورو از بقیه متمایز میکنه نباید از خودت توقع داشته باشی تو یه روز ساعت مطالعه ت از ۲ ساعت به ۸ ساعت برسه اگه رسید تعجب کن!! 

آهان خیلی ممنون از راهنماییت مهربونفقط بنظرتون مشاور اینا بگیرم؟

❤️❤️❤️

نمیدونم بستگی به خودت داره من مشاور نداشتم چون بنظرم هیچکس بهتر از خودم نمیتونست راهنماییم کنه تایم هایی که ی سری اتفاقات خاص تو زندگیم میوفتاد و نمیتونستم اون ساعت مطالعه ای که مدنظر مشاور بود خودمو برسونم‌ سر همین خودم واسه خودم برنامه ریزی کردم یکم زمان بر بود اما نتیجه بخش