2777
2789
دو ماه اقدام کردم باردار نشدم

تا يكسال ممكنه زوجي كاملا سالم باردار نشن 

بعد از يكسال براي ناباروري تحت بررسي قرار ميگيرن 

سونو شما هم مشكل خاص نداره 

ميتونين وسط سيكل هم سونو كنين از نظر تشكيل و اندازه فوليكول غالب

عجله نداشته باشين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعيت اينه حد نرمال حجم تخمدانها متغيره  هفت سي سي چندان بزرگ نيست بخصوص در خانمهاي جوان  ...

چه جااب نمیدونستم

عزیزیسوال بپرسم براشماتاحالاپیش اومده سونوگرافی که رفتین مثلااشتباه تشخیص داده باشه ضخامت اندومترویاسایزفولیکول رومخصوصاکه دکترخیلی جوون باشه مثلاتازه یسال فارغ التحصیل شده باشه یانه این چیراساده س خیلی سخت نیس؟

وخدایی که بشدت کافیست
چه جااب نمیدونستم عزیزیسوال بپرسم براشماتاحالاپیش اومده سونوگرافی که رفتین مثلااشتباه تشخیص داده با ...

مورد پيچيده اي نيستن  اين موارد 

ولي بسته به شرايط ممكنه وضوح تصوير و در نتيجه دقت اندازه گيري تحت تاثير قرار بگيره هرچند بعيده رو نتيجه تاثير تعيين كننده بذاره 

مورد پيچيده اي نيستن  اين موارد  ولي بسته به شرايط ممكنه وضوح تصوير و در نتيجه دقت اندازه ...

میدونی دردانه حان من مردادماه رفتم سونودکترم عالی بودسونوگرافومیگم بهم گفت تنبلی گرفتی فولیکولای ریزداشتم 

اینماه بعداز4ماه رفتم دوباره سونودکترم نبودرفتم بجادبگه دکتره خیلی جوون بود

بهم گفت فولبکولای ریزهنوزهست ویکم تنبلی داری ولی دوتافولیکول سایز18داری  که دیگه تنبلی روبرات نمینویسم

من هبچ داروبی واس تنبلی نخوردم بجزپیاده روی هرروز1ساعت

هم خوشحالم که بدون داروقولیکول دارم ازطرفی یکم نگرانم میگم نکنه حوونه بی تجربس اشتیاه گفته باشه 

احه اصلاازمن نپرسیدچندم سیکلته که اومدی سونوچون اولین سوالی که میکنن اینه 

براهمین یخرده شک دارم اراونجایبم که تواقدامم 

شک بدلم افتاده که دوباره برم بلولش کنم 

اخه میخواستم اگه تواینم بازفولیکول غالب نبودبرم دکترداروبگیزم 

دفعه پیش دکترم گفت جون خودت پریودمیشی هرماه درونمیدم بهت

وخدایی که بشدت کافیست
میدونی دردانه حان من مردادماه رفتم سونودکترم عالی بودسونوگرافومیگم بهم گفت تنبلی گرفتی فولیکولای ریز ...

كساني كه تخمدانهاي پلي كيستيك يا همون اصطلاح عاميانه تنبلي تخمدان دارن هم تخمك گذاري ميتونن داشته باشن و خيليهاشون هم بدون نياز به دارو باردار ميشن 

قاعدتا بايد ميپرسيده كه روز چندم سيكل هست حون مثلا روز چهارم انتظار فوليكول ١٨ نداريم و در واقع كيست محسوب ميشه 

ولي بد به دلت راه نده ، انشالله كه درست بوده، شايد از شواهد ديگه اي پيدا بوده كه حدود وسط سيكلت و در نتيجه فوليكول غالب ه

به نظر من كه مهمترين نكته براي بارداري بيخيال بودن و نداشتن استرس هست 

اگر بعد از يكسال بارداري اتفاق نيفتاد بعد بررسي هاي لازم انجام بشن 

اتفاقا ورزش و كم كردن وزن تو بهتر شدن فعاليت تخمدانهاي تنبل خيلي موثره

كساني كه تخمدانهاي پلي كيستيك يا همون اصطلاح عاميانه تنبلي تخمدان دارن هم تخمك گذاري ميتونن داشته با ...

اره استرس خیلی بده ... من خیلی استرس دارم ....شوهرم میگه تو هرماه با این استرست بچمونو میکشی

كساني كه تخمدانهاي پلي كيستيك يا همون اصطلاح عاميانه تنبلي تخمدان دارن هم تخمك گذاري ميتونن داشته با ...

مرسی اراینکه وقت میزاری دوستم💙💙

من خودم بهش گفتم اقای دکتر13سیکلمه پریودام 32روزه س😕این اللن زیادی بزرگ نیس واس روز13گفت نه فولیکول بالای 25میشه کیست اللن خوبه ضخامت اندومترمم 9بوداوندفع 7

امیدم به این پیاده رویس 4کیلوهم کم کردم بازبایدکمترکنم 

چون هرروزمیرم احساس میکنم چون مرتبه شایداثرداشته 

راستش اصلادلم راضی نمیشه قرص اینابخورم گفتم باحذف شیزینی وورزش کردن شایدجواب د گرعنم اخه من ازاول تنبلی ندلشتم تازگی گرفتم ازحجم کم پزیودم شروع شدبعدتوسونونشون دادولی ازمایشهورمونم نرماله

دکترمم گفته بوداونایی که خودشون پریودمیشن وضعیتشون بهتره 

دیگه امیدم بخداست ایشالاکه زودی دوباره مامان بشم 

وخدایی که بشدت کافیست