2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لر و کورد فرهنگ شون بهم نزدیکه ی طایفه لک میشن که ترکیب این دو هستن میگی زاکان که یاد گیلانی ها میفت ...

نمی‌دونم .مهم هم نیودبرام فقط همینطوری به مامانش گفتم معنی اسم بچه ت چیه نگام کرد گفت نمی‌دونم بیشترازاسم مادره برام عجیب بودبراهمین یادم مونده .

یه چیزی بگم☝خدایی یه اسمایی میزارن رو بچه ها به شدت عجیب و نچسب که تو دهن به سختی میچرخه بعد میان یه ...

ببین از این نظر به قضیه نگاه کن که با ترکیب هوشمندانه بعضی کلمات واقعا میشه اسمای جدید ساخت مثلا همین دلیار که چند ساله مد شده به نظرم واقعا اسم قشنگیه. اونجوری همش باید انتخابا محدود بشه به چند تا اسم تکراری. ضمن اینکه هر اسمی یه روزی واسه همه جدید بوده بعد هی تکرار شده و الان برای ما عادی شده

یعنی هروقت تاپیک نام میشه بغضیها خیلی به نام های پارسی توهین میکنن. نمیدونم اصالت ما به کجاشون فشار میاره یا چه ضرری بهشون میزنه که توهین میکنن. البته اینکارا همیشه نتیجه عکس میده. 

بله دیگه قبلش گفتم که حتی به خودش زحمت نداده بود معنیش رو ببینه فقط صرفا برای اینکه شایدجدیدبوده گذا ...

خیلی بده 

اینا اسم هایی هستند که تو فرهنگ مردم مورد هستن برای همین خودشون خیلی قشنگ با این اسم ها ارتباط میگیرن 

یعنی هروقت تاپیک نام میشه بغضیها خیلی به نام های پارسی توهین میکنن. نمیدونم اصالت ما به کجاشون فشار ...

به نظرم چیزی که در موردش اطلاع نداریم نباید مسخره کنیم اسم بی معنی و بی ریشه رو خود ثبت احوال اجازه نمیده کسی بذاره