2777
2789

سلام به عاشقان نوشابه 

اول اعتراف میکنم بنده نوشابه نمی‌خورم سالهای سال هستش چون کاملا به مضراتش واقفم که پوکی استخوان و اسیدیته قوی تا سرحد باطری ماشین که این خودش فاجعه است آسیب شدید به پوست و دندون شماها و دیابت و مسائل دیگه 

حتی دوغ هم پیشنهاد نمیدم !اغلب غذاهای گوشتی می‌خورید بالاخره در طول هفته چند مرتبه یه مرغی یه گوشتی چیزی مصرف دارید دیگه درسته ؟باید بدونید ماست و گوشت به هم نمیسازن ماست تو معده گوشتی که خوردید فاسد و بی فایده می‌کنه از طرفی لبنیات هم به تازگی متوجه شدن که پروتیینش بالاست بدن رو اسیدی می‌کنه و در دراز مدت پوکی میاره جدا از اونم دوغ خوشمزگی نوشابه رو ندارم پس بیاید جایگزینی که معرفی میکنم رو استفاده کنید 

توی پست دوم معرفی میکنم و امیدوارم که کمکم کننده ست 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به مضراتش واقفم ولی خب میخورم🤦🏻😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

لبنیات رو متوجه نشدم چرا بده.اتفاقا ماتو هر وعده غذا ی بطری دلستر یانوشابه مصرف میکنیم .باکس باکس میخریم تو یه هفته یه گونی پره بطری خالی میشه.نمیتونم ترک کنم خداکنه دستورت به دردم بخوره

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن

ببینید قشنگا من جدا از اینکه مصرف آبمیوه طبیعیو پیشنهاد میدم مثل آب انار و آب انبه که کنار هر غذایی میشه خورد و خوشمزست خصوصا آب انار اما خب دسترسی به نوع طبیعی و خالصش در هر برهه زمانی سال کار آسونی نیست پس یه نوع نوشیدنی جالب میگم امتحان کنید حتماااااا خوشتون میاد 

سکنجبین با طعم نعنا که آماده ش عطاری هستش اگه نه خودتون درست کنید 

ینی ترکیب سرکه عسل و عرق نعنا و حتما تَگَری بخورید تا جیگرتون حال بیاد 

بچه ها به طور عجیبی مزه ی نوشابه میده امتحانش کنید عالیه

به خاطر وجود عسل شما مجبور به مصرف قند مصنوعی نیستید بدنتون بیمه میشه ضدعفونی می‌کنه و اصلاح و تعدیل مزاج بدنتون  

طعم نعنا وقتی با سرکه ترکیب میشه درست مثل ته مزه نوشابه میشه خلاصه هم مفیده و هم همون مزه رو داره 

اینطوری هم لذت میبرید هم به سلامت بدنتون کمک میشه 

از حالا به بعد نوشابه ها خر هستن!همین ترکیبی که گفتمو امتحان کن عاشقش میشی  

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20