2777
2789

چقدر به این در و اون در زدم حامله بشم خدایا

تو می دیدی این روزا رو بمن بچه نمیدادی

بچه ام از صدای دعواهای ما هر روز گریه میکنه

اصلا نمیدونه‌چیکار کنه می‌لرزه و گریه میکنه

طفلکم اومد بجز تنش دعوا هیچ خیری ندید در زندگی ما.تقصیر من بود من اصرار کردم به خدا 

طفلکم مونده بین ما دوتا 

از کنار اتاقش نگاه ما میکنه 

میرم بعدش بغلش میکنم بوسش میکنم ولی های های سرشو میذاره تو سینه‌ام گریه میکنه

بچه ام تفریحی نداره تنهاس چی بگم خدایا 

خداکنه منو ببخشه دخترم

..💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چه اسیبی ب اون بچه میزنی 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بمیرم برات خودم کشیدم این روزارو🥺💔

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

پدرش دلش نمی سوزه واسه دخترش بخاطر اون طفل معصوم دعوا نکنه لااقل

پدرش معتقده حتی تغذیه خوب حق بچه نیست 

خدا میدونه من چقدر به این درو اون درمیزنم تا بتونم ی قرون پول بگیرم ازش یا خودم با لباس فروختن جور میکنم برای بچه ام لباس بگیرم یا تغذیه شو سالم و درست کنم 

چون درس میخونه باید مغزش بکشه

..💔