2777
2789
هست الان بری ثنا ثبت نام کنی میگن آدرس خونه تو حساب بانکی هم هست

منظورم اینه داخل اون ادرسی که ثنا میگه دیگه سکونت نداره خیلی ساله اونجا نیست . بعدهم لزومی نداشته ادرس صحیح رو‌موقع ثبت نام ثنا بگه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
واسه چی بهش پول دادن؟

سرمایه گذاری 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدهی اش چقدره اگه میتونی سیمکارتش توقیف کن

خیییلیییی زیاااده . در مقابل اون بدهی اصلا چیزی نیست بعد جالبه هر از گاهی تو فیلمای مختلف هم میبینیمش ولی چجوری میشه پیداش کرد دیگه نمیدونیم 

خیییلیییی زیاااده . در مقابل اون بدهی اصلا چیزی نیست بعد جالبه هر از گاهی تو فیلمای مختلف هم میبینیم ...

فامیلیش چیه؟؟اون کد ملی مسدود بشه و ممنوع الخروج بشه حساب هاش بسته بشه زندگی اش نابوده ماشین یا ملک به نامش نیست

فامیلیش چیه؟؟اون کد ملی مسدود بشه و ممنوع الخروج بشه حساب هاش بسته بشه زندگی اش نابوده ماشین یا ملک ...

حساباش همه مسدود هیچییییی به نامش نیست چند صد میلیارد بدهی داره بعد صاف صاف میچرخه و فیلم و تئاتر بازی میکنه . مثلا بعد اینکه تئاترش تموم میشه میبینم استوری گذاشته ولی نمیشه پیداش کرد دیگه چون تیاتره دیگه برگزار نمی‌شه