az9981 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 2704 عنوان دندونای جلوی فک پایینم یه درد مبهم داره از چیه 🤕 73 بازدید | 13 پست بچه هاچن وقت پیش زاویه فکم نزدیک گوشم تیر میکشیدباز بعدش یکم لثه هام ملتهب شدازونور تبخال زدم و الانم افت زدماز صبحم دندونای جلوی فک پایینم بدون هیچ پوسیدگیی درد میکنه از لثه از چیه اخه😭😭😭 خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜 1403/10/22 | 22:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8238 بضی وقتا پوسیدگی فقط تو عکس مشخص میشه برو عکس بگیر سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
راحیل313 عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 795 منم درد میکرد عکس گرفتم دندانپزشک گفت بخاطر فشار دندونای عقل هست باید چهار تاشو بکشم شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...
az9981 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 2704 بضی وقتا پوسیدگی فقط تو عکس مشخص میشه برو عکس بگیر ممکنه از دندون عقل باشه ؟۲۲ سالمه دندون عقلام در نیومدن هنوز😭 خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜
az9981 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 2704 منم درد میکرد عکس گرفتم دندانپزشک گفت بخاطر فشار دندونای عقل هست باید چهار تاشو بکشم کشیدی؟🤕دردش چقدر بوده؟هزینه اش چقدر میشه؟ خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜
bbbbahare عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 3774 دندونای اخری ک میگن عقل کامل در اومده؟؟؟من وقتی اونا میخاد دربیاد یابعد یه مدتی ک بخوان رشد کنن بزرگ بشن همینحوری نصف دندونا انگار فشار بهشون وارد بشه اونحوریه
az9981 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 2704 دندونای اخری ک میگن عقل کامل در اومده؟؟؟من وقتی اونا میخاد دربیاد یابعد یه مدتی ک بخوان رشد کنن بزرگ ... نه در نیومدنیعنی ازوناعه؟بکشم یا وایسم در بیان کامل، بعد بکشم؟دندونامو کج نکنه 🙁 خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜
راحیل313 عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 795 کشیدی؟🤕دردش چقدر بوده؟هزینه اش چقدر میشه؟ دوتاشو آره من چون لثم محکمه خیلی دردم گرفت دندونامو ده بیست تا تیکه کرد تا تونست بکشه البته هنوز بیرون نیومده بودنیادم نیست،ولی بیمارستان دولتی کشیدم هزینش نسبت به جاهای دیگه کمتر شد شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8238 ممکنه از دندون عقل باشه ؟۲۲ سالمه دندون عقلام در نیومدن هنوز😭 اره ممکنه سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
az9981 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 2704 دوتاشو آره من چون لثم محکمه خیلی دردم گرفت دندونامو ده بیست تا تیکه کرد تا تونست بکشه البته هنوز بیر ... منم بعد امتحانام باید برم بکشم پس😭تا حالا دندون نکشیدم خیلی درد داشته باشه میمیرم که خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜
راحیل313 عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 795 منم بعد امتحانام باید برم بکشم پس😭تا حالا دندون نکشیدم خیلی درد داشته باشه میمیرم که بستگی به دندونای خودت داره منم بار اول بود میکشیدم تهشم لثمو بخیه زد😑نه عزیزم اگه کامل بی حس بشه دردش خیلی زیاد نیست من خودم و مامانم چون لثمون بشدت سفت و محکمه سر دندون کشیدن بشدت زجر کشیدیم شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...
bbbbahare عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 3774 نه در نیومدنیعنی ازوناعه؟بکشم یا وایسم در بیان کامل، بعد بکشم؟دندونامو کج نکنه 🙁 من نکشیدم فک بالایی ک اصلا نفهمیدم کی در اومده پایین یه سمت خیلی اذیتم کرد ولی دندونا دیگم کج نشده
az9981 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 2704 دندونای اخری ک میگن عقل کامل در اومده؟؟؟من وقتی اونا میخاد دربیاد یابعد یه مدتی ک بخوان رشد کنن بزرگ ... مرسی قشنگم ❤️ خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜
az9981 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 2704 من نکشیدم فک بالایی ک اصلا نفهمیدم کی در اومده پایین یه سمت خیلی اذیتم کرد ولی دندونا دیگم کج نشده مرسی عزیزم ❤️ خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜