2777
2789

بچه ها

چن وقت پیش زاویه فکم نزدیک گوشم تیر میکشید

باز بعدش یکم لثه هام ملتهب شد

ازونور تبخال زدم و الانم افت زدم

از صبحم دندونای جلوی فک پایینم بدون هیچ پوسیدگیی درد میکنه از لثه 

از چیه اخه😭😭😭

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بضی وقتا پوسیدگی فقط تو عکس مشخص میشه برو عکس بگیر

ممکنه از دندون عقل باشه ؟

۲۲ سالمه دندون عقلام در نیومدن هنوز😭

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

منم درد میکرد عکس گرفتم دندانپزشک گفت بخاطر فشار دندونای عقل هست باید چهار تاشو بکشم

کشیدی؟🤕

دردش چقدر بوده؟

هزینه اش چقدر میشه؟

دندونای اخری ک میگن عقل کامل در اومده؟؟؟من وقتی اونا میخاد دربیاد یابعد یه مدتی ک بخوان رشد کنن بزرگ ...

نه در نیومدن

یعنی ازوناعه؟

بکشم یا وایسم در بیان کامل، بعد بکشم؟

دندونامو کج نکنه 🙁

کشیدی؟🤕دردش چقدر بوده؟هزینه اش چقدر میشه؟

دوتاشو آره 

من چون لثم محکمه خیلی دردم گرفت دندونامو ده بیست تا تیکه کرد تا تونست بکشه البته هنوز بیرون نیومده بودن

یادم نیست،ولی بیمارستان دولتی کشیدم هزینش نسبت به جاهای دیگه کمتر شد

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

دوتاشو آره من چون لثم محکمه خیلی دردم گرفت دندونامو ده بیست تا تیکه کرد تا تونست بکشه البته هنوز بیر ...

منم بعد امتحانام باید برم بکشم پس😭

تا حالا دندون نکشیدم 

خیلی درد داشته باشه میمیرم که 

منم بعد امتحانام باید برم بکشم پس😭تا حالا دندون نکشیدم خیلی درد داشته باشه میمیرم که

بستگی به دندونای خودت داره 

منم بار اول بود می‌کشیدم تهشم لثمو بخیه زد😑

نه عزیزم اگه کامل بی حس بشه دردش خیلی زیاد نیست من خودم و مامانم چون لثمون بشدت سفت و محکمه سر دندون کشیدن بشدت زجر کشیدیم

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

نه در نیومدنیعنی ازوناعه؟بکشم یا وایسم در بیان کامل، بعد بکشم؟دندونامو کج نکنه 🙁

من نکشیدم  فک بالایی ک اصلا نفهمیدم کی در اومده 

پایین یه سمت خیلی اذیتم کرد ولی دندونا دیگم کج نشده 

دندونای اخری ک میگن عقل کامل در اومده؟؟؟من وقتی اونا میخاد دربیاد یابعد یه مدتی ک بخوان رشد کنن بزرگ ...

مرسی قشنگم ❤️ 

من نکشیدم فک بالایی ک اصلا نفهمیدم کی در اومده پایین یه سمت خیلی اذیتم کرد ولی دندونا دیگم کج نشده

مرسی عزیزم ❤️