2777
2789

امروز دخترم یک ماهه شد ولی من تو غمگین ترین حالت ممکنم شوهرم خوابید  میخوام لباسامو بپوشمو برم نمیدونم کجا شاید پیش مامان سر خاکش اون ۴ماه منو تنها گذاشته من از پسش برنمیام هروز دارم با شوهرم بحث میکنیم انقدر افسرده شدم ولی شوهرم نمیفهمه فک میکنه من بی محلی میکنم به خانوادش سر حمام بردن بچه ک مامانش ببره قهر کرده بچم انقدر گریه میکرد منو اونو نادیده گرفت رفت تو اتاق درم بست خوابید موندم چکنم دیگه تنها چیزی ک مهمه برام تو این دنیا دخترمو پدرم منم میخوام برم پیش مامانم اما  نکاه ب بی کسی بچم میکنم ک من اونو اوردم تو این دنیا میسوزه  همش با مامانم حرف میزنم ازش گله میکنم ک چرا منو انقدر بی موقع تنها گذاشتی امروز ساحل دخترم یک ماهه شد و من چقدر حس میکنم من لباقت این بچه طفل معصومه ندارم میخوام خودمو بکشم یعنی بار هاعو بار ها بهش فک میکنم  اما فقط فکر بابامم چون بعد مامانم هنوز کمر راست نکرده دلم میسوزه از بیکسیش چون ن خواهر برادری من دارم و پدرمم مادر پدرش مردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم افسردگی داری لطفا دنبال درمانت باش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

آخی عزیزم💔ولی به این فکر کن که ساحل چه گناهی کرده،هرچقدر که تو دلت واسه مادرت تنگ میشه دختر توهم دلش واس تو تنگ میشه،هرچقدر توبه بغل مامانت نیاز داری دخترتم به بغل مامانش نیاز داره....

عزیز دلم تو الان بخاطر فوت مادر عزیزت در بدترین شرایط روحی هستی و طبیعیه که یه مدت اینجوری باشی ولی این تقصیر شوهرت نیس  . بخاطر بچه ای که خدا بهت هدیه داده روحیه ات رو درست کن و خودتو تسکین بده . همه چی درست خواهد شد فقط شیرینی دوران نوزادی فرشته کوچولوت رو از خودت نگیر . از لحظه لحظه بزرگ کردنش لذت ببر

عزیزم طبیعیه 

فشار بعد حاملگی وزایمان وعدم تجربه بچه داری 

منم بعد زایمان سختم حالم بد بود نمیتونستم بچم رو شیر بدم وشوهرمم میگفت توچه مادری هستی و…میرفت تو اتاق میگرفت میخوابید 

مردا نمیفهمن واقعا 

الان افسردگی گرفتی به ماما بهداشت بگو