2777
2789
عنوان

وایی خدایا ی خبر شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنش رو آتیش زده بعد خونه پدر شوهر زندگی میکنن پدر شوهره رفته جلو عروسش نجات بده خودشم سوخته جفتشون م ...

حتی اون پدر هم انسانیت داشته پس این نطفه حروم نه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دلیلش چیه

میگن چون راننده بوده بخاطر خواب نره پشت فرمون همش مواد مصرف می‌کرده از نوع شیشه دیشب اومده خونه گیر داده به زنش تا نصفه شب دعوا کردن صبح زنش خواب بوده رفت با بنزین ریخته روش اتیشش زده

میگه فوت شدن

هعی اخه چرا میمونن کنار چنین جونورایی حیف اون زن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میگفتن زنش عین ی تیکه زغال بوده هیچی ازش مشخص نبوده سوخته تا آتش نشانی رسیده ولی فایده نداشت خیلی قبلش کرده بوده پدره زنده بوده تا بیمارستان اونجا تموم کرده ی دختر ۸ ساله هم داشتن

مرده رو بردن کلانتری ولی میگن اینجور که پلیس گفته آزمایش بگیرن مشخص بشه مواد مصرف می‌کرده ولش میکنن ...

شوخی؟ افرین واقعا بره یه چند نفر دیگم آتیش بزنه عالی

هعی اخه چرا میمونن کنار چنین جونورایی حیف اون زن

اصلا یادم میاد بخدا قلبم ی جوری میشه من باردارم خب بعد این امکان نداشت چند روزی ی بار نیاد بگه میخوای لباسات بشورم میخوای جارو کنم برات بخدا من بیکارم بگو بیام کمکت اینقدر زنه ماه بود خدا میدونه

شوخی؟ افرین واقعا بره یه چند نفر دیگم آتیش بزنه عالی

آره واقعا همسایمون می‌گفت اگه آزادش کنن خودمون میکشیمش زنه مثل جواهر بود الان مادر شوهره از غصه شوهرش و عروسش تو بیمارستانه سکته کرده

مرده رو بردن کلانتری ولی میگن اینجور که پلیس گفته آزمایش بگیرن مشخص بشه مواد مصرف می‌کرده ولش میکنن ...

ول که نمیکنن بستگی به اولیای دم داره یادمه تو تلویزیون همچین موردی نشون میداد پدرومادر زنده رفتن از خون بچشون گذشتن شوهره  مواد زده بود زنشو کشته بود گفتن ما پیر هستیم نمی‌تونیم بچه هاشونو نگه داریم ازخونش گذشتن