2777
2789

چطور شرایط مدیریت کردین؟ بین این همه استرس و اضطراب و به بن بست خوردن ها چطور سعی کردین به بچه هاتون آرامش بدین تا کمترین ضربه رو بخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اول زندگی مشترک با خاک یکیمون کردن خدا ازشون نگذره .....داریمون صفر کردن خیلی اذیت شدیم خیلی اما من همیشه توکل و امیدم به خدا بود و الحمدلله تونستیم سرپا بشیم و الان داریم یکی یکی موانع رو رد میکنیم و به آرزوهامون می‌رسیم خداروشکر 🤲🪻

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
به بچه ها نگو هی توکل برخدا دیگه

تا الان سعی کردم بچه ها متوجه نشن ولی نمیشه حال و روزم خوب نیست .کم کم باید خونه رو بفروشیم بریم یه خونه دیگه مستاجر بشیم خیلی نگرانشونم

[QUOTE=367965334]مردیم زنده شدیم  افسردگیش هنوزم باهام هست بعد ۲ سال[/QUOTE

دو ماه گذشته پنج کیلو لاغر شدم شب خواب ندارم چیزی نمیتونه خوشحالم کنه و می‌دونم این حالتم تا چند ماه دیگه ادامه داره .شما کاری هم کردین؟

همون اول زندگی مشترک با خاک یکیمون کردن خدا ازشون نگذره .....داریمون صفر کردن خیلی اذیت شدیم خیلی ام ...

خدارو شکر که تونستین دوباره برگردین .شوهر بی فکرم خیلی به آدما اعتماد داره و چوبشو خورد .گرفتار کلاهبرداری شد که حتی نمیتونه اثبات کنه.خدا بهمون کمک کنه

ما الان در احتمال ورشکستگی هستیم، توی یه کشور دیگه! حالمون بده، شب و روز نداریم، استرس، احساس ناامیدی، شرمندگی پیش بچه هامون، از دست دادن کل سرمایه و بدهکاری! 

درحال حاضر عصبی هستیم، نمیتونیم با بچه ها ک کوچیک هستن با آرامش برخورد کنیم!!! 

به همسرم اعتماد دارم چون داره سعی میکنه اوضاع رو مدیریت کنه و اجازه نده سرمایمون رو از دست بدیم! حتی اگر از دست ندیم حداقل تا دوسال فشار اقتصادی رو باید تحمل کنیم! 

انشاله هیچکس به این حال و روز نرسه و اونایی ک در این شرایط هستن به خوبی ازش عبور کنن و آرامششون رو از دست ندن و دچار بیماری و اعصاب و روان بهم ریخته نشن و دوباره همه چی رو بدست بیارن!

عزیزم💔متاسفم واقعا شرایط سختیه .هیچ پشتوانه ای نداریم و فقط خدا باید کمک کنه .شوهر منم داره تلاش می کنه ولی مشکل اینه که زیاد فرو رفته کم آورده اگه فرجی نشه زندان و هزار گرفتاری دیگه .دوست دارم همراهش باشم و دلگرمی بدم ولی می ترسم منم نتونم تحمل کنم .اینجا وضعیت اقتصادی کشور  خرابه خیلیا ورشکسته شدن.خدا رحم کنه بهمون تلاشتونو بکنین انشالله حل میشه