2777
2789

سلام عزیزای دلم

بچه ها من اصلا ادمی نیستم ک خودمو بگیرم یا مغرور باشم با همه راحترم و احترام میزارم..اینم بگم ک وضعیت مالیمون از اقوام شوهرم کمی بهتره و بواین نتیجه رسیدم ک هنوز ب این درک نرسیدن هر کی هر چی داره برا خودش داره

مثلا هر دفعه منو تو یه جمع میدیدن گرم احوال پرسی میکردن از پامیشدن روبوسی میکردن ولی دیروز ک وارد جمع مجلس شدم نه کسی پاشد نه مثل قبل احوال پرسی کردند..تمیز مشخص بود نسبت ب قبل سردتر شده بودن..من انتظاری از کسی ندارم اصلا ولی دوست ندارم بهم کسی بی احترامی بکنه...بنظرتون این بار دیرمشون چ جوری رفتار کنم؟

من یه چیزی را فهمیدم نباید دیگران را جدی بگیری 

از اول باید عادی سلام و احوال پرسی کنی که بعدش نگی چرا این دفعه خشک بود یا این دفعه نیومد پیشم و از این حرفا 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز به اقوام شوهر روی زیادی ندین و ببخشید کلفتشون نشین 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

من یه چیزی را فهمیدم نباید دیگران را جدی بگیری از اول باید عادی سلام و احوال پرسی کنی که بعدش نگی چر ...

اره میفهمم حرفتو..ولی اخه نه کاری کردم نه حرفی زدم و رد و بدل کردم اصلا سالی یه بار میبینمشون اصلا این انتظار نداشتم..ولی اصلا دوست ندارم اینجوری رفتار بشه باهام..

هرگز به اقوام شوهر روی زیادی ندین و ببخشید کلفتشون نشین

اخه من نه خیلی راحتم ک حرف دلم رو بگم نه انقد سردم ک بگن مغروره..همیشه احترام گذاشتن منم گذاشتم خوب بودن منم بودم..ولی این رفتار برا تعحب اور بود

اخه من نه خیلی راحتم ک حرف دلم رو بگم نه انقد سردم ک بگن مغروره..همیشه احترام گذاشتن منم گذاشتم خوب ...

این خیلی هم عالیه عزیزم و شما اصلا ناراحت نشو به درک واصل شن هرجور عروسی هم باشی کلی عیب میزارن والاا ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

وقتی کسی برات بلندنمیشه واحوالپرسی نمیکنه توچطور بری باهاشون روبوسی کتی و .....

من باشم از دور یک سلام میدم ومیرم می شینم 

البته شاید به خاطر ویروس بلند نشدن 

من الان باردارم ازتول بارداری با کسب دست نمیدم و روبوسی نمی کنم 

بهتره شما هم ازدور سلام بدین 

چون ویروس وبیماری بدیه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

به اعتقادات هم احترام بگذاریم..

‼️مخام شخصی دعاگر و معرفی کنم‼️ من خودم مریضشون بودم مشکل بزرگی داشتم بخدا حل کردن به قدرت خدا بقرآن قسم

گفتم شاید کسی مشکلی مریضی داشته باشه رفع مشکل بشه به حق الله انشاالله

این شمارشه⬇️⬇

️خانوم مولوی هست

🟢««۰۹۰۵۴۰۷۸۷۶۹»»🟢

پیام بدید اول بگید از طرف مامان آیه هستید نوبت سرکتاب بگیرید زنگ میزنه خودش

بدون تویی که این اگهیو دیدی خداخاسته ببینی و دری بروت بازکرده 

✅لای کتاب باز میکنن✅ و.. دعا و باطل دعاو ... ✅درمان هر مشکل و مریضی که دکتری نباشه و فقط کار های حلال انجام میدن✅♂️‼️

❤️هزینه سرکتاب۷۰ میگیره بخاد کاری انجام بده برات دعا باطل دعاو.. میگه مرغ خون کن😍

«و صد البته همه چیز دست خداست و کاغذ و قلم و موکل هم واسطه و قدرت خداست»