2777
2789

حقیقتا بهش فکر نکرده بودم تا یه ریلز دیدم تو اینستاگرام که چند دهه سال پیش رو با الان مقایسه میکرد

و میگفت که چی شد ازون همه شادابی به اینجا رسیدیم 

واقعا برام سوال شد

خب قدیم ها همه چی بیشتر رنگ و رو داشت

الان بیشتر سیاه و سفیده و بی روحه

مث ربات ها

ازونور زندگی سخت تر بود قبلا

و تکنولوژی الان زندگی رو برای خیلیا راحت تر کرده ازون سمت همین باعث شده کلی ذخیره ی وقت و انرژی داشته باشیم(ولی خب خیلیا با وجود استفاده غلط از سوشال مدیا ممکنه عکس این قضیه رو تو زندگیشون پیاده کنن)

قبلا آرامش و سر زدن به فامیل بیشتر بود خبرها معتبر تر بودن 

الان عصر انفجار اطلاعاته خیلییی وقت ها قدرت پردازش از ما گرفته میشه یه سری خبرای غلط به خوردمون داده میشه

البته خرافات قدیما بیشتر بود الان آگاهی ازشون بهتره ولی خب منظورم یه سری اطلاعات دیگس

افکار قدیم یک سریا بر حسب عادت به نسل دیگ منتقل میشدن ک بعضا غلط بودن الان دیگ کاملا ازین لحاظ تابوشکنی شده ازوووون سمت یک سری افکار احمقانه تو غالب چندتاکلمه ی خفن از طرف یک سری به ظاهر اینفلوئنسر یا یک سری سریال ها و بعضی سینمایی ها به خورد مردم داده میشه که به شدتتتت مضره برای جامعه

(همه شونو نمیگما)

و و و ...

نظر شما چیه؟؟؟

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

کرونا امد بین ادما فاصله انداخت

تنوع ماشین وسایل تکنولوژی انقدر زیاد و گرون شد حسرات رفت رو به اسمون

اقتصاد کاری کرد محبت مهربونی توی خانواده بین پدر و پسر برادر با برادر دختر با مادر کدورت انداخت سر ارث و میراث وووووو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جالب ندیده بودم توی نینی سایت تاپیک این مدلی بزنن

حس کردم یه دختری هستی دغدغه ت با دخترای دیگه فرق داره و موضوعات دنیا برات جذابه

دوس داشتی بیا توی گروه ما دخترای فرهیخته ای دورهم هستیم😍😎

لینک گروه تاپیک اخرم هست❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
انگار یه سیستمی اون شور و حال رو گرفت و به تنها بودن و سردی تقدس و امکانات داد

عصر ارتباطاته ولی فردگرایی رواج پیدا کرده

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

ولی من نظرم اینه که دنیا به سمت پیشرفته شدن داره میره و کم کم اون کسایی که توی خرافات موندن یا فکرنشده زندگی میکنن یا باید خودشون ارتقا بدن یا حذف میشن و زندگیشون سخت میگذره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ولی من نظرم اینه که دنیا به سمت پیشرفته شدن داره میره و کم کم اون کسایی که توی خرافات موندن یا فکرنش ...

درسته خرافات از بین داره میره تقریبا

ولی عقاید عجیبی مثلااااا تناسخ داره خودی نشون میده ک خب تبعات منفی خودشو داره

درسته خرافات از بین داره میره تقریباولی عقاید عجیبی مثلااااا تناسخ داره خودی نشون میده ک خب تبعات من ...

ولی همین تناسخ هم اگه رواج پیدا کنه چیز بدی نیس، تناسخ میگه ادم روحش انقدر به این دنیا میاد که تکامل پیدا کنه، و خب اگه کسی بهش باور پیدا کنه سوال بعدیش اینه که چیکارکنم که روحم کامل بشه و من چرا به این دنیا اومدم که خودش باعث میشه ادم دنبال رشد و اگاهی و پیشرفت باشه

ولی همین تناسخ هم اگه رواج پیدا کنه چیز بدی نیس، تناسخ میگه ادم روحش انقدر به این دنیا میاد که تکامل ...

نه این دید خیلی مثبتشه

تناسخ البته بحثیه که ساعت ها باید نشست سرش صحبت کرد

ولی خب درکل یه ضررش کثرت خودکشیه

یه مقاله علمی ای رو به صورت پی دی اف مطالعه کردم ک میاد به لحاظ هم فیزیولوژی هم بیولوژی تناسخ رو رد میکنه

درکل تناسخ هیچ منبع علمی و فلسفی نداره صرفا عقاید ادیانی مثل بودیسم و هندوئیسم و یه سریای دیگست 

نه این دید خیلی مثبتشهتناسخ البته بحثیه که ساعت ها باید نشست سرش صحبت کردولی خب درکل یه ضررش کثرت خو ...

اره کلا چیزی که نشه اثباتش کرد خطرناکه

حتی وجود روح رو هم نمیشه اثبات کرد یا خیلی چیزای دیگه که بهمون گفتن هست ولی اطمینانی وجود نداره

ولی من تناسخ رو به همین دیدی که گفتم شنیدم فکرنمیکردم کسی بخواد خودکشی کنه

البته خب خودکشی کردن هم درجه ی عمیق افسردگیه

مسائل همه به هم مربوط میشن

ولی همین تناسخ هم اگه رواج پیدا کنه چیز بدی نیس، تناسخ میگه ادم روحش انقدر به این دنیا میاد که تکامل ...

ولی من فکر کنم بیشتر سوال بعدیشون این باشه که بهشت و جهنمی که ازش تو قرآن صحبت شده چی میشه؟😅🤔

در قرآن به زندگی پس از مرگ و قیامت اشاره شده

این دیدگاه با تناسخ که به بازگشت روح در بدن های مختلف و زندگی های متعدد اشاره داره تضاد داره و بدبختانه با آموزه های قرآن سازگار نیست

ببخشیدا ولی بیشتر هندو ها به تناسخ باور دارن و به خاطر همین حيواناتی مثل گاو ، موش و... رو میپرستن ...

چون فکر میکنن اجدادشون هستن که دوباره به اون شکل متولد شدن

و در آخر من اصلا به تناسخ باور ندارم

البته نظر شماهم محترمه🌸

اره کلا چیزی که نشه اثباتش کرد خطرناکهحتی وجود روح رو هم نمیشه اثبات کرد یا خیلی چیزای دیگه که بهمون ...

اما همین رویاهای صادقه دلیلی برای وجود روح هست 

برونفکنی و و ...

درسته از نظر علمی هنوز هیچ مدرک قطعی برای اثبات وجود روح نیست چون علم به بررسی پدیده های قابل مشاهده می پردازه و روح هم مادی نیست

اما از نظر دینی و فلسفی بسیاری از مذاهب به وجود روح تاکید میکنن هرچند بیشتر بستگی به احساسات و تجربیات شخصیمون داره و بر آموزه های دینی استوار هست😅😅