2777
2789

اصلا

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه دوستای جدید و با ادب پیدا کنه توی جمع اونا با ادب بشه، یاخودش بخواد که تغییر کنه

وگرنه که نه تا این سن همین بوده و اطرافیانشم مشکلی بااین موضوع نداشتن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
نه اصلا تو ذاتشهشاید یک در هزار باشه

من با آقایی آشنا میشدم اصلا موقع عصبانیت کلمات بدی بکار میبرد جالب اینجاست اصلا خانواده اش هم همچین نبودن من تعجب میکردم این چرا همچین شده آخه عین نقل و نبات تو دهنش می‌چرخید حرف بد 

من با آقایی آشنا میشدم اصلا موقع عصبانیت کلمات بدی بکار میبرد جالب اینجاست اصلا خانواده اش هم همچین ...

پس شکر خدا هنوز وارد رابطه جدی نشدی

ولش کن اصلا جای فکر هم نداره

خودتو بدبخت نکن دیدم که میگم

فردای روز اگه افتادی تو زندگی باهاش همه خونوادتو اسیر میکنی با این آقا

تو رو خدا نکن قدر خودتو بدون

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

چند سالشه ؟

25بود من باهاشون داشتم آشنا میشدم بعد اصلا اصلا من یدونه فوش هم نمیدم 

عین نقل و نبات می‌گفت این حرفارو بعد برام جالب خانوادشون اصلا همچین نبودن میگفتم تو‌خونه هم همچین میگغت نه اصلا

ولی من واقعا حالم بد میشد

پس شکر خدا هنوز وارد رابطه جدی نشدیولش کن اصلا جای فکر هم ندارهخودتو بدبخت نکن دیدم که میگمفردای روز ...

آره ولش کردم 

هی میگفت نمیگم ،ولی می‌گفت عصبی میشد می‌گفت 

بعد توجیه اش این بود آدم و عصبی میکنی توقع داری خوب رفتار کنم 🥴 بنظرم که بعداً همین فوش ها و نثار خودمم میکرد