2777
2789

من اتاقمو سه سال که تغییر دادم از رنگ و در و پنجره سرویس تخت  بعد ی سری کم کسری ها بود اما وقت نمیشد تکمیل کنم الان می‌خوام درست کنم همه چی خیلی گرون شده. ی میز تحریر ی کابیت کار اومد طراحیش گفتم 

قیمت پرسیدم برگام ریخت ۲۴میلیون درصورت نقد بدم 

خیلی گرونه آخههههه مامانمم گفت خیلی زیاده نه 

حالا من پرده میخواد اتاقم.میز تحریر صندلی مخصوص میخواد و پاتختی و آینه قدی آباژور می‌خوام 

تازه سقف قراره رنگ بشه دیوار کاغذ بشه خیلیییییی هزینه ام می‌ره بالا خانوادم قبول نمیکنن من گفتم کلاااا ۳۰تومن جمع کنم اونم من از خودم گفتم اونا نظرشون کمتر بود 

حالا چیکنم😔🥺

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نکن مجبوری همه رو یدفعه انجام بدی سالی یه بار یه چی اتاقتو عوض کن

خوب من دوست دارم همه اش باهم بشه کل اتاقم تمیز و نو بشه 

الان دفتر کتابم جا نداره  یا باید تو پذیرایی یا آشپز خونه می‌خوام طراحی کنم برم 

اتاقم پرده ندارم 

دیوار اتاقم ترک خورده 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

توی دیوارو نگاه کن یکسری هاشون واقعا قشنگ و تقریبا نو هستن وسایلاش

برنامه دیوار ندارم 

این میز تحریر برام میسازن همون‌جوری که می‌خوام جا دار 

خودشون هی طول دادن که اینقدر همه چی گرون شد

اره دیگه اسی قیمتا همینه منم تازه همه چیو عوض کردم میتونی با سی تومن جمعش کنی ولی اون چیزایی که دلت ...

خوب این هزینه ای که می‌کنند دیگه آخرین هزینه ای که میکنن سرویس تخت سه سال پیش خریدم بقیش هی امروز فردا کردن خیلی گرون شده 

من میز تحریر کوچیک‌ و ساده به دردم نمیخوره چون کلی رنگ مقوا و... دارم  میز تحریر کوچیک‌ بخرم بازم آواره ام تو آشپز خونه