17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون 403/20 قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واااای اره ولی الان دیگه از هرچی زایمان میترسم 😆😆نمیدونم چراانقد بهم سخت گذشت مخصوصاشب اول تو بیمارستان😤
17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون 403/20 قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
الان هوا گرم شده بد غذا شدن خودمم تو این فصلا اینجور میشم ولی میوه و اب میوه زیاد بهش بده غذاهای ابکی همینجور
ولی فکرش سخته هرروز چی بزاری ؟