2777
2789
عنوان

خانمااااا کمک مهمممم

252 بازدید | 33 پست

اگه قبل از آزمایش کشت ادرار نوزاد بچه رو نشوریم عفونت نشون میده

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستری بود امروز با رضایت خودم مرخصش کردم الان رفتم یه دکتر دیگه میگه ازمایش ادرارش عفونت داشته چ ا مرخصش کردی

سلام گلم خوبی 

اصن نشد از حال خودت و دخترت خبر بگیرم امشب اومدم سایت دیدم گل دخترت تب داشته و بیمارستان بودی الان بهتره 

چراانقد این چندوقته مریض شده بچه خیلی ناراحت شدم 

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
سلام گلم خوبی اصن نشد از حال خودت و دخترت خبر بگیرم امشب اومدم سایت دیدم گل دخترت تب داشته و بیمارست ...

سلام گلم قربانت تو‌ خوبی دخترت خوبه 

والا ما از اخر آذر که درگیر بیماری دخترم شدیم هنوز ادامه داره اول که سرما خورد ریه هاش درگیر شد با دارو برطرف شد دو هفته بعد یدفعه تب کرد هی بردیم دکتر گفتن ویروسه بعد شش روز تب ۴۰ و ۴۱ درجه داشت که دیگه یه روز رفت بالا شد ۴۲ درجه بستری کردن ازمایش گرفتن عفونت ادراری بود سه روز بستری بود با رضایت خودم مرخصش کردم بردم یه دکتر دیگه گفت ازمایش بگیر گرفتم گفت چرا مرخص کردی باید بستری شه بازم

بردیمش یه دکتر دیگه بازم ازمایش گرفت گفتن عفونت وارد خونش شده 

بستری شد دارو خوب شد یکماهه تب نداشت دوباره از دیروز تب کرده   نمیدونم چیکار کنم بیرون نمیرم سرما نخوره انقدر ازمایش خون ازش گرفتن دیگه دلم نمیاد بازم ازمایش تو‌یک هفته چهار بار گرفتن ازش دیگه خونی نمونده براش

سلام گلم قربانت تو‌ خوبی دخترت خوبه والا ما از اخر آذر که درگیر بیماری دخترم شدیم هنوز ادامه داره او ...

سلام عزیزم ممنون به خوبیت

ای بابا پس چرااینطور شد بچه الان هنوزم بهتر نشده چندتا دکتر بردینش ؟

انشالله که زودتر خوب بشه بیای یه خبر بدی خیلی ناراحت بچم گناه داره کوچولوم

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
سلام عزیزم ممنون به خوبیتای بابا پس چرااینطور شد بچه الان هنوزم بهتر نشده چندتا دکتر بردینش ؟انشالله ...

سلام گلم. هفت تا دکتر بردیم نمیدونم فک کنم ویروس گرفت عفونت ادراری هم گرفت خیلی شدید شد

اون هفته سه روز تب کرد یه دندون در اورد الان چهار تا دندون پایین داره ماشالله خیلی شیطونه سینه خیز میره 

دختر تو‌چیکار میکنه چهار دست پا میره؟؟؟ چند تا دندون دارنه. چیا میگه

دختر من بابا. ماما. دادا. دد .‌ به به 

سلام گلم. هفت تا دکتر بردیم نمیدونم فک کنم ویروس گرفت عفونت ادراری هم گرفت خیلی شدید شداون هفته سه ر ...

عزیزم انشالله که سلامت باشه و دیگه اینجوری مریض نشه خیلی سخته واقعا 

ماشالله بهش بااون دندونای کوچولوش 

دخترم چهاردست و پامیره خیلی شیطونی میکنه ماشالله اصن یدیقه نمیشه ازش غافل شد 

دندونم هنوز نداره

عزیزم انشالله که سلامت باشه و دیگه اینجوری مریض نشه خیلی سخته واقعا ماشالله بهش بااون دندونای کوچولو ...

سلام عزیزم خوبی . دخترت خوبه بزرگ‌ شده؟ راه میره یا نه هنوز؟؟ دندون در اورده؟؟

سلام عزیزم خوبی . دخترت خوبه بزرگ‌ شده؟ راه میره یا نه هنوز؟؟ دندون در اورده؟؟

سلام خانوم کم پیدایی چند روز بود تو فکرت بودم اومدم دیدم پیام دادی 

ما خوبیم شماچطورین؟ دخترت بهتره چیکار میکنه فسقل

اره بزرگ شده و شیطون نمیزاره هیچکاری بکنم 

اره تازه راه افتاده دوتا دندونم در اورده وای که چقد اذیت شد

سلام خانوم کم پیدایی چند روز بود تو فکرت بودم اومدم دیدم پیام دادی ما خوبیم شماچطورین؟ دخترت بهتره چ ...

سلام گلم. واییی ماشالله بهش دختر من دست به مبل و دیوار میگیره راه میره ولی تنها نمیتونه کار خاصی کردی راه افتاد؟؟

دختر من شش تا دندون بیچارم کرده تو شیر خوردن دندون های بدی میگیره جوری که میگم از شیر بگیرمش  

سلام خانوم کم پیدایی چند روز بود تو فکرت بودم اومدم دیدم پیام دادی ما خوبیم شماچطورین؟ دخترت بهتره چ ...

دختر منم آره خداروشکر خوب شد خیلی زمستونی سختی داشتیم همش مریض بودیم

دختر من خیلیی جیغ میزنه وابسته باباش شده انقدرر پشت سرش گریه میکنهدو قهر میکنه