2777
2789

من امروز پانکچر شدم بعداز پانکچر بهم گفتن ۱۹تا تخمک دارم الان بهم هیچی نگفتن فقط دارو قرص کابولین دادن با ستروتاید آمپول زیر جلدی  بنظرتون کی برام انتقال میدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه برگه دادن موقع ترخیصرو اون نوشته کی بری واسه تعیین تکلیفاگه رحمت خوب باشهاحتمالا ۴ روز دیگه انتقا ...

عزیزم فقط نوشته رو برگه ترخیصم که ۱۹تا تخمک ازم برداشتن رفتم ماما هیچی نگفت فقط دارو داد ولی گفت هایپر شدی اونم خفیف

چقدر هزینه بهتون گفتن برا ای وی اف ،کل هزینش چن در اومدهـ؟؟؟

اوه من حدودا صدتومنی خرج کردم تا حالا هی بیا برو بیا برو بعد از سه ماه بهم نوبت پانکچر دادن اونم بخاطر این بود شوهرم ضعیف بود گفتن بره دیرتر بیاد دارو بخوره با بیمه سلامت تو قم من امروز با ۱۰تومن پانکچر کردم بدون بیمه ۲۳میلیون میشغ

اول باید ببینی چندتا جنین برات تشکیل میشه،تو ۱۹تا تخمک داشتی اگه اسپرم شوهرتم  خوب باشه جنین زیاد تشکیل میشه و بعد میری براانتقال ،البته اگه هایپر شدی فعلا انتقال نمیدن ،تا ماه بعدش 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

اول باید ببینی چندتا جنین برات تشکیل میشه،تو ۱۹تا تخمک داشتی اگه اسپرم شوهرتم خوب باشه جنین زیاد تش ...

عزیزم برام تا شش روز ستروتاید گفته زیر جلدی بزنم ممکنه بخان برام انتقال بدن من هایپر گفت خفیفه

اول باید ببینی چندتا جنین برات تشکیل میشه،تو ۱۹تا تخمک داشتی اگه اسپرم شوهرتم خوب باشه جنین زیاد تش ...

دکتر خیلی در سونو واژینال می‌گفت رحمت عالیه نمی‌دونم من شهرستانیم سختمه بیام برم