2777
2789
عنوان

چرا من باید معذرت خواهی کنم سر کار نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 25 پست
دیگه نرفتم انقد حالم بود تو این چن روزه داغون شدم شاید از این نظر من مقصرم؟؟چون فامیلاشون میرن اونجا ...

کاش خبر میدادی که نمیری.

ولی  اصلا رو نده بهشون. بگو یا دیگه نرو ماموریت اگه هم نمیتونی من خونه راحت ترم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی؟

ببخشید مزاحم شدمااا. توی یکی از تایپکا دیدم که سوالات درمورد ورود به ارتشو جواب دادی گفتم مزاحم بشم منم چن تا سوال بپرسم.

شرمنده ، میشه از همسرت بپرسی اگه برای درجه داری از نیروی انتظامی وارد بشی. یعنی بعد اینکه دیپلمتو گرفتی نری دانشگاه افسری بری برای گزینش و مستقیم ورود کنی به نیروی انتظامی ، میشه دانشگاه رشته های دیگه رو در کنار کار ادامه بدی؟ و اینکه حقوق درجه داری چقدره؟ اینکه اگه بعد چن سال شرایط ادامه دادنش رو نداشته باشی میشه انصراف بدی یا نه؟

ممنون میشم بپرسی جواباشو بگی بهم .بازم شرمنده ها آخه دورو اطرافم کسی نیست شغلش نظامی باشه نمیدونم از کی بپرسم🙏🙏🙏🙏😢

سلام خوبی؟ببخشید مزاحم شدمااا. توی یکی از تایپکا دیدم که سوالات درمورد ورود به ارتشو جواب دادی گفتم ...

سلام عزیزم خواهش میکنم

گفتن که میشه ادامه داد/ رشته های/ دیگه بستگی به خود آدم داره ولی اگه دانشگاه تموم شد بری سرکارش خیلی سرت شلوغ میشه 

راستش حقوق درجه داری کمتراز افسریه و سمت و درجه هاشونم کمتره

یعنی طوریه که دایی همسرم با بیست سال خدمت یه درجه کمتراز همسرم که هفت ساله خدمت داره و میزان حقوق دایی همسرم بدون قسط۳۰تومنه تقریبا

و اینکه بالاتر گفتم نیرو انتظامی سختی کارش بالاس ولی حقوق و مزایای خوبی داره تقریبا

متوجه نشدم یعنی چی انصراف بدی؟؟یعنی تو دانشگاه انصراف بدی؟؟ 

چه ارتش چه هر نیرو انتظامی بعداز قبول شدن تو مرحله گزینش به محض اینکه ورود کنی به دانشگاه انصراف بدی باید خسارت پرداخت کنی تا بتونی بیای بیرون

بازم اگه سوالی داشتی درخدمتم 

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
سلام عزیزم خواهش میکنمگفتن که میشه ادامه داد/ رشته های/ دیگه بستگی به خود آدم داره ولی اگه دانشگاه ت ...

کلی ازت ممنونم گلم 

واقعا مرسییییییبببببب❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💫💫💫💫💫💫💫💫

سلام خوبی عزیزم 

پسرم دقیقا رشته همسر شما رو رفته میخاستم بدونم بعد از پایان دانشگاه کدوم شهرها میتونه بره واقعا نگرانشم اینقد التماس کردم که نره آخرش کار خودشو کرد و رفت حالا هر روز یه چشمم اشک ویکیش خون واینکه الان حقوق چند بهشون میدن این بچه نابودم کرد با این انتخابش 

سلام خوبی عزیزم پسرم دقیقا رشته همسر شما رو رفته میخاستم بدونم بعد از پایان دانشگاه کدوم شهرها میتون ...

سلام خوبین راستش اسمتون آشناس انگار قبلا باهم صحبت کردیم درسته؟

عزیزم اگه خلبانی پهپاد باشه بستگی داره چه پهپادی بهشون بدن 

مثلا یکیشون فقط کرمانشاه و مشهد و تهران و کرمان داره تا اونجایی که من اطلاع دارم اینطوریه

حقوقم باید دانشگاه تموم بشه بعد وصل میشه واسشون با توجه به محل خدمت و سختی کار و اینا 

از دانشگاه افسری اگه برن حقوق بالاتره چون افسر محسوب میشن

دیگه توکل کنید به خدا خوبه که دنبال علاقش بره

سلام خوبین راستش اسمتون آشناس انگار قبلا باهم صحبت کردیم درسته؟عزیزم اگه خلبانی پهپاد باشه بستگی دار ...

اره عزیزم قبلا پیام دادم واسه همین پسرم ولی اون موقع هنوز نرفته بود ولی الان رفته خیلی نگرانشم همش دارم گریه میکنم از غصه دارم دق میکنم همش بهش میگم انصراف بده 

مگه چند نمونه پهباد داریم واینکه حداقل حقوقش چنده 

راستش پسرم خیلی درسخون بود ازش خیلی توقع داشتم 

اره عزیزم قبلا پیام دادم واسه همین پسرم ولی اون موقع هنوز نرفته بود ولی الان رفته خیلی نگرانشم همش د ...

عزیزممم چرا انقد اذیت میکنی خودتو توکل به خدا شغل بدی نیس که اره اتفاقا ادم باهوش و درسخون میخواد راستش من نمیدونم چندتا نمونه دارن حالا از همسرم براتون میپرسم و اینکه بستگی داره به شایستگی و مهارت پسرتون... دوره و ماموریت‌ای زیادی میزارن که برن خیلی رو حقوقش تاثیر داره

مثلا همسر من ده سال خدمته فقط سه ساله تو خلبانی رفته هم مرز خدمت کرده هم دوره رفته از اون موقعه که رفته تو این شغل خلبانی پنج شیش باره دوره جدید میره و الان ما بدون حق ماموریت و ترفیع و تشویقی اینا حدودا سی و پنج تومن تا چهل تومن میگیرن 

سلام عزیزم ممنون میشم سوال کنید ازشون 

واینکه پسر من نیرو هواییه الان که آموزشیه بعد باید بره دانشگاه ستاری اگه از همسرتان سوال کنید و برام بگین خییلی ممنون میشم حقیقت ازبس که گفتن حقوق ارتش کمه دلم نمیخاد بره تو این کار دوس ندارم در آینده انتظار بکشه خانمش کارمند باشه وانتظار بکشه اون پول براش بیاره این فکرا داغونم میکنه

دوست دارم یه شغل پر درآمد داشته باشه 

سلام عزیزم ممنون میشم سوال کنید ازشون واینکه پسر من نیرو هواییه الان که آموزشیه بعد باید بره دانشگاه ...

سلام حتما

اره واقعا کمه

ولی بزارین دنبال علاقش بره 

و اینکه راستش همسر من هوانیروزه فک نکنم زیاد اطلاعی داشته باشه از نیرو هواییی ولی حتما میپرسم براتون