2777
2789

عزیزم واس منم بخوووون توروخدا خیلی وقته منتظرم وخدا بی جواب گذاشته منو 

اسمم لیلاس

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیرم.خوبی؟من یک سالو خورده ایه منتظر نی نی ام😭😭😭😭دعا کن این ماه حامله باشم.واسم میخونی؟ممن ...

انشاالله به حاجتت برسی

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
من لطفا عزيزم حاجت روا شي

انشاالله به حاجتت برسی عزیزم

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
برا منم بخون لطفا خیلی ناارومم.

انشاالله به حاجتت برسی

واسه منم بخون عزیزم که ان شاالله این ماه نتیجه بگیرم

انشاالله که نتیجه میگیری

واسه منم بخون که انتظار داغونم کرده   .انشالله حاجت روا بشی.

انشاالله حاجت بگیری

اگه هنوز جا مونده،واسه منم بخون لطفا

انشاالله حاجت بگیری

واسه منم بخون گلم 😘😘😘 انشاءالله حاجت روا بشید 

انشاالله مشکت حل بشه