2777
2789
عنوان

مشکلات زندگی با همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 57 پست
بله قطعا یه چیزایی نشون داده ولی همونطور که خودت گفتی احساساتش نذاشت خوب ببینیش.اکه میتونی راضیش کن ...

مشوره هم رفتیم عزیزم ،از همون اول ی سال رفتیم زوج درمانی فایده ای نداشت رهاش کردم دیگه نرفتیم تا حالا که  دوباره یک ماهی هست داریم میریم ولی ایندفعه مشاورم را عوض کردم، این مشاور که جلسه اول به من گفت جدا شو دیگه چهار پنج جلسه رفتیم دوباره جلسه ششم هم همینو گفت😮‍💨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول بگم من تجربه مشترک دارم و خیلییی خیلییی سختی کشیدم ولی چون دوستش داشتم گذشتم ضمن اینکه از طلاق هم متنفر بودم.  تا می تونی پس انداز مخفی داشته باش و طلا بخر بگذار تو صندوق امانات بانک سعی کن احترام بذاری ولی فاصله بگیر تا حدی که برات امکان داره که این رفتارها خیلی خسته نکنه تو رو. زندگی سختی داری از حالا میگم . گاهی میتونی تهدیدش کنی بگی اگه به همین رفتارها ادامه بدی من هم می رم و برای خودت بد میشه.البته زیاد از این حربه استفاده نکن فقط گاهی و اگه هم سرد وبی محبت بود توجه نکن تا خودش خسته بشه مثل خودش باش یعنی.

مشوره هم رفتیم عزیزم ،از همون اول ی سال رفتیم زوج درمانی فایده ای نداشت رهاش کردم دیگه نرفتیم تا حال ...

خودت فکر میکنی تصمیم درست چیه؟همسرت چی؟

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

چی بگم والا نمیدونم

باهم صحبت کنید جدی و منطقی

اگه همسرت در کل آدم خوبیه و ضعفش بقول شما فقط مامانی بودن و خودبزرگ بینیه،اگه بخواد میتونه اصلاحش کنه البته با کمک شما،قطعا شمام باس تغییراتی تو خودت و اخلاقت ایجاد کنی.ولی طلاق همیشه آخرین راه حله نه اینکه مثه خیلیا سریع میرن سراغش یا حکمشو میدن.اینجور باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه

باهم صحبت کنید جدی و منطقیاگه همسرت در کل آدم خوبیه و ضعفش بقول شما فقط مامانی بودن و خودبزرگ بینیه، ...

خب اخه اون اصلا ضعف هاش و مشکلاتش را قبول نمیکنه

چرا عزیزم،مگه چی میشه

اینجا مشکلات بقیه را میبینی مشکلات خودت به چشمت بیشتر میشه همه اینا که گفتیو دقیقا منم دارمشوهرم ظهر دیر اومد من بچه شیر مبدم میگم چرا دیر اومدی ضعف کردم دارم غش میکنم. بخورررررر مادر فلان پدرررر فلان قشنگ میگفتا چی. تف به قبر پدر پدر ... ون با این .... که پس انداختن . میگم جاتو که از بچه اومده سوا کردی من نه بی اجازت جایی میرم نه جایی میام تفریحمون شده یه خونه مادرت جمعه ها نه لباسی نه کفشی نه هدیه یه پوش . من اومدم کلی طلا داشتم همه فروخت سر مایه کرد ! گفتم امفولانزاس نریم این هفته خونه مادرت . با زور برد پول کرایه خونه منم کلا میره کارت خودش. همون لباسای خودمو میپوشم این پن سال . ازش متنفرمممممم بخاطر بچم راه فراری ندارم

اینجا مشکلات بقیه را میبینی مشکلات خودت به چشمت بیشتر میشه همه اینا که گفتیو دقیقا منم دارمشوهرم ظهر ...

خودتون خونه دارین؟(آخه گفتین پول کرایه خونم)

بعدم عزیزم ببخشید فضولی ولی اگه اینطور هست که میگین چرا گذاشتی بچه دار بشی

اینجا مشکلات بقیه را میبینی مشکلات خودت به چشمت بیشتر میشه همه اینا که گفتیو دقیقا منم دارمشوهرم ظهر ...

عزیزم تو تاپیکت پست گذاشتم لطفا دقت کن.و اگه خواستی ج بده