2777
2789

من خیلی توسل کردم به حضرت زهرا و ائمه و خیلی از خدا خواستم یکیرو بفرسته توی زندگیم که آدم مناسبی باشه و درکنارش آرامش داشته باشم

تا اینکه یکی اومد با قصد ازدواجم اومد با شغل مناسب و تشابه عقیده و فامیل خیلی دور 

من خدارو شاکر شدم و از ائمه خیلی تشکر کردم

تا اینکه فهمیدم دلیل و شرط این آقا اینه که تغییر کنم 

طرز صحبت و رفتارم و پوشش و حتی راه رفتنم 

یه هفته صحبت کردیم لم همدیگه دستمون بیاد که تهش گفتم من همینم میخوای همینطور بخواه نمیخوای به سلامت

که دیشب تموم کردیم

چرا خدا این آدمو تو زندگیم فرستاد؟

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

البته من زوری از خدا نخواستم که بگید زور بوده

گفتم بهش هر وقت وقتش شد بفرسته

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نفرستاده اونو

خب بالاخره خواست و حکمت خدا بوده دیگه

من میگم خدا میخواسته یه چیزی بهم یاد بده

ولی چی

اشتباه نکنید من خدا رو محکوم نمیکنم😊

حالا از کجا میددنی خدا و ائمه کمکت نکردن که این آقارو بشناسی؟ 

چرا فکر نمیکنی بخاطر طلب کمکت از خدا بوده که این آدم اشتباه وارد زندگیت نشد؟!

در ضمن خدا به آدم قدرت عقل داده یعنی فکر کنیم!

اول میبینیم بعد فکر میکنیم بعد انتخاب میکنیم. 

ما قدرت انتخاب داریم اشتباهات ما حاصل انتخاب اشتباه ماست

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اشتباهات و انتخابای اشتباهتونو گردن کسی نندازید

چرا اینجوریین یه سریاتون😒

من نگفتم تقصیر کسیه

من گفتم حکمت خدا چی بوده من با خدا رابطم خوبه🙂

بعدشم من علم غیب نمیدونم مثل شما که کی خوبه کی بد😏

مگه خدا مسئول انتخابای ماست؟؟ ای بابا

چی میگی بابا

من میگم حکمت خدا چی بوده

یجوری تعصب میکشید انگار من کافرم شما با خدا😒