2777
2789
عنوان

فرهنگیان یا کامپیوتر

626 بازدید | 66 پست

اساتید من واس4تا کنکور ثبت نام کردم ولی نمیدونم چی برم. رشتمم ریاضیه ،، چی برم که درامد خوبی داشته باشه؟ خونوادم میگن فرهنگیان چون از اول دانشجوییت حقوق میگیری ولی خب خیلی کمه اخه بنظرتون هوش مصنوعی بهتره یا زبان یا کامپیوتر یا فرهنگیان؟ 

خواهشا اگع طرف توی ناکجا اباد مدرک کامپیوتر گرفته و کارنداره رو مثال نزنید , تجربه خودتون و اطرافیانتونو بگید 

درامد بالاااا برام ملاکه🙄تجربی هم ک الان 70% بیکارن پس نگید کاش میرفتی تجربی و فلان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامپیوتر اگه شرایط و علاقه به مهاجرت داری عالیه 

تو ایرانم اگه زرنگ و اهل یادگیری چیزای جدید باشی میتونه خوب باشه اگه درامدتو به دلار بذاری  

همیشه علاقه خودتو ملاک بذار 

تجربی کجا بیکارن ما هرکی دیدیم شاغله

😂😂 والا من مامانمم تجربی خونده بود نصف فامیلامون تجربی بودن با رتبه های خوب اشباع شده بیکارن ,تعداد کل پزشکا از 10*20 سال قبل تا الان حدود200-300هزار تاس درحالی ک هرسال  700هزار کنکور تجربی میدن همشون ب درامد رسیدن؟

😂😂 والا من مامانمم تجربی خونده بود نصف فامیلامون تجربی بودن با رتبه های خوب اشباع شده بیکارن ,تعدا ...

خب کسی که کنکور تجربی قبول شده قطعا بیکار نیست 

ولی خب اونایی که نشدن شاید علاقه نداشتن من خودم قبول نشدم ولی اگ میشدم قطعا بیکار نبودم رفتم یه رشته ای ک علاقه دارم بهش

ببین عزیز آرمانی هم زیاد فکر نکن واقع بین باش

کامپیوتر بازار کارداره ولی تضمینی نیس نود درصد فارع التحصیل های کامپیوتر تو شرکت های خصوصی فعال میشن که اونم بعد یه مدت راحت تعدیلشون میکنن ده درصد نابغه شاید بتونن تو دستگاه های دولتی مشغول بشن از طرفی اگه کامپیوتر بخونی و خودت بخوای کسب و کار راه بندازی سرمایه ی اولیه ی نسبتا زیادی میخواد

فرهنگیان یه شغل روتینه هیجان و تفریح نداره و گاهی کسالت باره و درآمدش کمه اما تضمینیه