2777
2789
عنوان

فرهنگیان یا کامپیوتر

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐کجا کمبود پزشک داریم انقد زیاده ک زارن میفرسنشون لبنان اخبارو ببین

کمبود پزشک داریم سال دیگ اخرین سالی که ۲۰ درصد مصوبه افزایشی قبولی پزشکی گذاشتن

دیگ از اون سال ب بعد کمبود پزشک نداریم و دیگ افزایش ظرفیت نداریم 

پزشک متخصص خیلی کم داریم

الانم که اکثرا دارن مهاجرت میکنن 

باید یجور جبران کنن

سلام عزیزم رزق خدا میده من مهندس کامپیوتر و کارمندم راضیم کار راحت و خوبیه معلمی حتما باید بری ولی این هر وقت دوست داشتی مرخصی میگیری  خدا رو شکر خوبه برای یه خانوم داداشمم کامپیوتر هم بزرگه هم کوچیکع حقوقشون از من خیلی بیشتره چون کارای هارج اداره هم میگیرین

کمبود پزشک داریم سال دیگ اخرین سالی که ۲۰ درصد مصوبه افزایشی قبولی پزشکی گذاشتندیگ از اون سال ب بعد ...

افزایش ظرفیت؟ 700هزار نفر هرسال از تجربی ب درامد رسیدن؟و اینهمه طرف میخونه چرا خب رتبه خوبی درنمیاد:/ نصفشون سهمیه ای ان

افزایش ظرفیت؟ 700هزار نفر هرسال از تجربی ب درامد رسیدن؟و اینهمه طرف میخونه چرا خب رتبه خوبی درنمیاد: ...

تو تجربی اگ منظم بخونی قبولی من دوستای خودم ۸۰ درصد قبول شدن کار خاصی هم نکردن فقط منظم تست زدن و خوندن 

اوناییم ‌که قبول نشدن راحت رشته های ریاضی و انسانی دانشگاه های دیگ رفتن حتی علوم کامپیوتر روزانه هم میشه از تجربی رفت و یسری رشته های بدون کنکور مثل شیمی کاربردی و .... 

بازم تلاششونو کنن در اینده موفق میشن

نخونده بخوای مثل رشته ریاضی قبول بشی عجیبه با درصد کم که اینده ی خوبی نداره ک

ببین اگه از کامپیوتر فقط میخوای برنامه نویسیشو یادبگیری کلاسای بیرون خیلی بهتره تا دانشگاه

دانشگاه هیچی یادنمیده و مهندسی کامپیوتر چون جزو نظام مهندسی هم نیست مدرکش به درد نمیخوره زیاد و تضمینی برای استخدام نیست

با دوره های بیرون خیلی چیزای بهتری میتونی یادبگیری

ولی رشته های مربوط به ساخت و ساز از جمله عمران و معماری درامد خوبی دارن به شرطی که بری توی کار و نرم افزارا رو شخم بزنی و همه چیزو یادبگیری اینشکلی شرکتا رو هوا استخدامت میکنن

و برای رفتن سمت ساخت و ساز و مهندسی باید مدرک دانشگاهیشو داشته باشی  

شاید شرکتای کامپیوتری بدون مدرک و فقط با مهارت استخدامت کنن ولی شرکتای مهندسی(عمران معماری مکانیک برق) بدون مدرک نمیشه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
کمبود پزشک داریم سال دیگ اخرین سالی که ۲۰ درصد مصوبه افزایشی قبولی پزشکی گذاشتندیگ از اون سال ب بعد ...

۳۰ هزار پزشک داریم بیکار 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

حدودی ۲۵-۶ چهل سالمه من راضیم خدا رو شکر . دادشم با شرکت های خارجی ارتباط ذاره یه پروژه بود فقط پنج خط پایتون نوشتم تابستون مرخصی زایمان بودم و بی کار ۲۰۰ دلار دادن اگه بخوای مهاجرت کنی عالیه ولی نباید مطالع ات دانشگاه باشه باید برنامه نویس حرفه ای باشی اگه نه مثل من فقط بشین یه کارمند عادی باشی زندگی عادی همه چی عادی ...... بازم میگم رزق و خدا میده یکی از دوستام معلمه روزی ۲۰۰ تا ۳۰۰م در میاره ... تکرار میکنم عزیز دلم اول تلاش کن هر جا میری موفق باشی و علمت بروز باشه دوم توکل به خدا کن رزق اتو زیاد میکنن

تو تجربی اگ منظم بخونی قبولی من دوستای خودم ۸۰ درصد قبول شدن کار خاصی هم نکردن فقط منظم تست زدن و خو ...

خب قبول شدن رو میدونم من اصلا مشکلم قبول شدن نیس درسم خوبه تست هم زیاد میزنم,ولی نمیتونم دانشگاه ازاد برم هزینش زیاده و واس دولتی بین این چن تایی ک پیشنهاد کردم کدوم بهتره , مشکلم اصلا خوندن نخوندن نیس مم الان فقط درامد هارو پرسیدم گفتم فرهنگیان بهتره یا کامپیوتر 😶پزشکی هم اگ تضمین باشه درامدم حاضرم بشینم بخونم فقط ی زیست بیشتر دارن ریاضی و فیزیکشونم ک کمتره

من خودم عاشق برنامه نویسیم ولی وقتی شرایط رو دیدم رفتم سراغ مهندسی عمران

اتفاقا این رشته رو هم دوست دارم و درعین حال همزمان دارم باهاش برنامه نویسی رو یادمیگیرم که برای خودم پروژه بگیرم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤