2777
2789

اگر قرار باشه در یکی از این رشته ها تحصیل کنید کدوم رو انتخاب میکنید؟

به شرطی که تصمیم داشته باشید با مدرکی که دریافت می‌کنید کار کنید یعنی ترجیحا بتونید شغلی مرتبط با رشته دانشگاهی داشته باشید

رشته های مرتبط با زبان انگلیسی

مثل : زبان و ادبیات انگلیسی ، آموزش انگلیسی ، مترجمی زبان انگلیسی 

شیمی کاربردی ، شیمی محض ، مهندسی شیمی

علوم و مهندسی صنایع غذایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آموزش زبان انگلیسی خیلی خوبه، من خودم میخوام بخونم

اتفاقا چون به زبان انگلیسی علاقمند هستم اتفاقا به زبان هم فکر میکنم...

این رشته هایی که نوشتم رو چون دوست داشتم گقتم نظرسنجی کنم ببینم بین اینا کدوم بهتره....

بین دروس دانشگاهی زبان و ادبیات انگلیسی و آموزش زبان انگلیسی و مترجمی زبان انگلیسی فرقی هس؟

چون ۳ تا رشته مرتبط با زبان بود 

قربونت کارنیست من معماری خوندم چهارماهه دارم سگ دومیزنم

ععع یعنی برای مهندسی معماری یا معماری داخلی هم کار نیست؟

اینطوری باشه برای هیچ رشته ای کار پیدا نمیشه انگار فقط برای پزشکی و دندون و دارو اینا کار پیدا میشه💔

اتفاقا چون به زبان انگلیسی علاقمند هستم اتفاقا به زبان هم فکر میکنم...این رشته هایی که نوشتم رو چون ...

آموزش زبان رشته ای هست که بیشتر با تدریس زبان آشنات میکنه. اگه میخوای دبیر زبان بشی یا تو آموزشگاه تدریس کنی این رشته بهتره.

بیشتر درسایی که میخونی مربوط به روش تدریس یا نحوه ی تدریس در کشورهای دیگس.

ادبیات که سخت ترین گرایش زبانه، یه جورایی حالت کتاب ادبیات فارسی خودمونو داره. با آرایه های ادبی و شعرهای مختلف دنیا مثل شکسپیر و ... اشنا میشی و باید تحلیلشون کنی.

در ضمن اگه بری ادبیات انگلیسی بخونی یکم فرانسوی هم یاد میگیری.

کسی که ادبیات میخونه میتونه استاد دانشگاه بشه یا کلا فقط در مبحث بررسی ادبیات زبان کار کنه. 

رشته مترجمی هم که مشخصه ازش. بیشتر نحوه ی ترجمه کردن رو یادمیگیری که خیلی هم مبحث پیچیده ایه.

اگه اینو بخونی میتونی مترجم بشی یا توی تورهای گردشگری و شرکت و اینا به عنوان مترجم کار کنی

یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:)