بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاش نباشه من بیمارستان کار میکنم تعطیل نمیشه بچه ام رو نمیدونم کجا بذارم.
روزای قبل کجا میذاشتی
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
شیفت نبودم. واسه الودگی هم مهد اینا باز میذاره مهد رو واسه مادرای شاغل. دیگه خیلی مجبور بشم باید ببر ...
نمیتونی براش پرستار بگیری برا روزایی ک نیستی؟
من باشم میسپارم به عمه اش خیالم راحت تره ...
ولی نمیزارم زیر دینش بمونم ،براش جبران میکنم ،از گرفتن وسیله خونه و...
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
اخه پرستار که اینجوری نمیاد. اینا یهو ۱۱ شب میگن فردا تعطیله. خوب چکار کنم. خواهرشوهر من بسیار به ما ...
خودت رو بزن ب در بیخیالی وقتی بهتون میدونه دیگه وقتشه جبران کنه
شاید تهران الوده باشه شهرستانهای کوچیک رو چرا تعطیل میکنن
چون انرژی نیست، ربطی به آلودگی نداره
تهران خیلی آلوده هست اما کی دلش برای ریه ها و سلامت جامعه سوخته که بابت آلودگی تعطیل کنن؟! شاخص آلودگی بدتر از این بوده تعطیل نکردن، الکی میگن بابت آلودگیه