2777
2789
عنوان

سنم کمه دارم طلاق میگیرم و اصلا هم ناراحت نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 69 پست
عجب سیاستی دارن لاشیا اول حکم میده جهیزیتو بیاری، بدون دعوا وسایلتو جمع کن بیار بعد هر چی خواستی دعو ...

آره خب اونا کلن با حیله و دروغ اومدن جلو و منم قربانی و عروسک خیمه شب بازیشون بودم وگرنه وضعیت اعصاب و بد دلی و مشروب خوری پسرشون رو میگفتن

واسه جهاز هم شکایت کردم کلانتری هم رفت اما خونه خالی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو نمیزارن والاشما چطور ؟مال شما سر چی بوده؟البته ببخشیدا دوست داشتین نگین

من عقد بودم طرفمو اصلا دوس  نداشتم به زور دادنم به اون بعد باهزار مصیبت پدر و مادرمو راضی کردم که میخوام جدا شم جلسه اول دادگاهو با بابام رفتم همون جلسه اولو قاضی به بابام گف برو بیرون حرفامو زدم اونم زد و جلسه بعدی مهرمو بخشیدم یعنی گفتم مهرم حلال جونم ازاد قاضیه به پسره گفت حالا چی اونم دید شیش ماهه بیخودی داره میره و میاد قبول کرد

من عقد بودم طرفمو اصلا دوس نداشتم به زور دادنم به اون بعد باهزار مصیبت پدر و مادرمو راضی کردم که می ...

عه خب خدارشکر که گذشت و پسره هم رضایت داد این کله شق تر از این حرفاس فعلا که نفقه و اینا رو گذاشتم بهش فشار بیاد بیاد توافقی جداشیم 

جسارتا الان چند سالتونه چیکار کردین بعد طلاق؟ ازدواج مجدد داشتین؟

عه خب خدارشکر که گذشت و پسره هم رضایت داد این کله شق تر از این حرفاس فعلا که نفقه و اینا رو گذاشتم ب ...

الان ۲۸ ام تو ۲۴ سالگی ازدواج کردم فقط مهریه رو بذار اجرا نفقه رو عدم تمکین میزنه ومورد دیگه حتما دست بزنشو قید کن تو دادگاه بگو منو میزنه و ....

الان ۲۸ ام تو ۲۴ سالگی ازدواج کردم فقط مهریه رو بذار اجرا نفقه رو عدم تمکین میزنه ومورد دیگه حتما دس ...

ازدواج مجدد دشوار نبود براتون؟ چون بعضیا این طرز فکر رو دارن که باتوجه به اینکه قبلا ازدواج کردن واسشون یه مشکله 

اما بنظر من خودم ازدواج قبلیم رو اصلا مشکلی نمیدونم واسه ازدواج مجدد

امیدوارم که خوشبخت بشی جون دلم