2777
2789
عنوان

سنم کمه دارم طلاق میگیرم و اصلا هم ناراحت نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 69 پست

بهترین کارو میکنی این انگلو از زندگیت بنداز بیرون

شما ک درست خوب بود چ کاری بود ۱۵سالگی ازدواج کنی؟؟ خب خونه بابات دری میخوندی میرفتی دانشگاه بعد با عقل سلیم ازدواج میکردی

مقصر پدر مادرم هستن و خودت میگفتی الان نمیخوام ازدواج کنم ی گلوله ک نمیبستنت

والا ب الله خونه شوهر کاخ نیس بهشت نیست. هر چیزی ب وقتش

ایشالا بخوبی جدا میشی ازش ولی واست درس بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم همسن دختر من فکر کنم از رو کلاس درست میگم بعد کار خیلی خوبی کردی چرا ناراحت باشی جلو ضررهرجا بگیری منفعته تو هنوز جا داری وقت داری درست بخون بحق بی بی فاطمه زهرا ی بخت خوب ی اقبال خوش بشینه تو تقدیرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم که انقدر قوی هستی ..تو اصلا مقصر نیستی ۹۰ درصد این مشکلات مربوط به خونوادست باعث تاسفه که بچ ...

آره واقعن پدرم بود که اونم الان پشیمونه و منم بچه بودم و فک میکردم پدر مادر آدم خیر آدم و میخان اینطور هم هست ولی خب از رو سادگیشون بوده که به دوستش اعتماد کرده

طرفای ماهم تو سن کم ازدواج میکنن واسه همون عادیه

ممنون که نظر دادی امیدوارم شما هم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید

ببخشیدا رک میگم ولی دور از جونت دور از جون ههمون جوون مردم سالم میره بیرون دیگه برنمیگرده...درسته شک ...

ببخشیدا جمله ای که گفتی جوون مردم سالم میره بیرون برنمیگرده رو متوجه نشدم خیلی عمیق بود😂

بهترین کارو میکنی این انگلو از زندگیت بنداز بیرونشما ک درست خوب بود چ کاری بود ۱۵سالگی ازدواج کنی؟؟ ...

من راستش نمیخاستم ازداوج کنم اصن یه طوری بود که کلی هم گریه کردم ولی اهمیت ندادن و باهام صحبت نمیکردن 

منم گفتم حالا که خانوادم راضین و حرف خودشونه بهتره منم آبروشون رو نبرم و کوتاه بیام

در حالی که الان فک میکنم فقط حماقت کردم. والان هم خودشون پشیمون هستن اما من دیگه افسار زندگی خودمو دست کسی نمیدم

عزیزم همسن دختر من فکر کنم از رو کلاس درست میگم بعد کار خیلی خوبی کردی چرا ناراحت باشی جلو ضررهرجا ب ...

چه دعای قشنگی واسم کردی مهربون من فدات برم آخه

توهم موفق باشی اگه قبول شدم تاپیک میزارم

آره واقعن پدرم بود که اونم الان پشیمونه و منم بچه بودم و فک میکردم پدر مادر آدم خیر آدم و میخان اینط ...

قربونت عزیزم اشکال نداره اینده رو بچسپ

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

من راستش نمیخاستم ازداوج کنم اصن یه طوری بود که کلی هم گریه کردم ولی اهمیت ندادن و باهام صحبت نمیکرد ...

کار خوبی میکنی.حواستو جمع کن دیگ زندگیتو دست کسی ندی

ایشالا خوشبخت بشی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙